Volvo XC90 Excellence

Më e mira nga gjithçka

Një SUV luksoz me katër vende individuale.

Ideja jonë e luksit

Rreshti i dytë, klasa e parë

XC90 Excellence dy ndenjëse luksoze në pjesën e prapme, si edhe në pjesën e përparme. Kjo do të thotë që ju mund të kënaqeni me ndenjëset legjendare të përparme Volvo, pavarësisht që rrini pas timonit, udhëtoni si pasagjer në pjesën e përparme ose pushoni në pjesën e pasme, ndërsa shoferi vozit.

Ndjehu i llastuar

Rehati individuale

Funksioni i masazhit, ventilimi dhe ngrohja janë standarde në katër ndenjëset individuale. Të veshura me lëkure të shpuar nappa.

Ftohës pijesh

Ndarja ftohëse e pasme përmban dy shishe prej 750ml të pijes suaj të preferuara dhe dy gota suedeze prej kristali të punuara me dorë Orrefors TM.

Paneli Excellence

Koncepti intuitiv i panelit Excellence ju ofron qasje të plotë në mjedisin tuaj të preferuar. Konfiguroni këndin dhe ngrohjen e ndenjëses suaj, dhe mbani pijet tuaja në temperatura optimale.

Motori Binjak T8

Fuqi e zgjuar

Me Motorin Binjak T8 Twin Engine, modaliteti ekskluzivisht elektrik bën që vozitja të jetë një përvojë pothuajse plotësisht e qetë. Një simboli elegant në formë kurore, pranë shenjës së motorit, konfirmon statusin unik të XC90 Excellence.

Filloni udhëtimin tuaj

Konfiguroni makinën tuaj XC90 Excellence ose bisedoni me një përfaqësues Volvo, i cili do t'i përgjigjet çdo pyetjeje që ju mund të keni.