Volvo XC90 Inscription

Udhëtimi elegant është ripërcaktuar

Me vëmendjen e tij për detaje, modeli XC90 Inscription është dëshmia e ndjenjës unike suedeze të rafinimit.

Luks modern suedez

Ekskluzivitet dhe elegancë

Nivelin ekskluziv të zbukurimit të XC90 Inscription e kemi krijuar për të përmbushur pritshmëritë tuaja më të larta për luksin suedez, duke zgjedhur çdo detaj me kujdes të veçantë për t'ju dhënë juve dhe pasagjerëve tuaj një eksperiencë të sofistikuar dhe shpërblyese. Dizajni i jashtëm elegant përforcon pamjen dhe ndjenjën e rafinuar të modelit XC90, ndërsa enterieri i konceptuar me saktësi krijon një mjedis elegant për një udhëtim të relaksuar.

Detajet më të hollësishme

Inscription është mishërimi i luksit modern suedez, me inserte prej kromi që fisnikërojnë pamjen e automjetit dhe tuba të dyfishtë të integruar të shkarkimit, të cilët i japin pjesës së prapme një pamje të fuqishme. Brenda, ndenjëset Comfort janë të veshura me lëkurë nappa, ndërsa ndenjëset e përparme janë të motorizuara. Ju do të merrni gjithashtu një ekran shoferi prej 12 inçesh dhe zbukurime lineare prej druri arre të përzgjedhura për shkak të kokërrzimit të tij. Natën, ndriçimi i brendshëm ndriçon të gjitha zonat e kontrollit dhe magazinimit, ndërsa katër modalitete vozitjeje ju mundësojnë të adaptoni vozitjen tuaj.

Filloni udhëtimin tuaj

Konfiguroni modelin tuaj XC90 Inscription ose bisedoni me një përfaqësues Volvo, i cili do t'i përgjigjet çdo pyetjeje që ju mund të keni.