LUKS I SOFISTIKUAR

Volvo XC90 Inscription

Mjeshtëri e jashtëzakonshme dhe materiale të bukura. Ky është një sofistikim i rafinuar, stil skandinav.

Luksi më i mirë suedez

XC90 Inscription paraqet shprehje e luksit bashkëkohor suedez. Dritat kryesore të dizajnit të jashtëm përfshijnë pajisje shtesë nga kromi, një grilë të përparme mat, rrota speciale silver, rrota speciale nga alumini dhe gypa të integruar të bishtit të parakolpit të pasmë me ngjyra të trupit. Tapiceria prej lëkure Fine Nappa dhe zejtari e përpiktë krijojnë një ndjenjë qetsie dhe të relaksuar në kabinën.
Krijoni XC90 tuaj Inscription

Pajisjet Inscription në detaje

Pikat kryesore të kromit

Në pjesën e jashtme, Inscription vjen me pajisje të kromuara për grilet, dritaret anësore dhe pragun e derës të gdhendura me emrin 'Inscription'.

Bukuria në detaje

Levë ingranazhi nga krisali i bërë nga kompania suedeze për përpunim të qelqit Orrefors është një nga shumë detajet e ngjashme me xhevahire në XC90 Inscription.

Lëkurë luksoze

Tapiceria prej lëkure Nappa përdoret për ndenjëset, mbulesat e dyerve dhe mbështetëset e qendrës. Janë jashtëzakonisht të rehatshme dhe të buta, me një përpunim final shumë të sofistikuar.

Rrota të cilat dallohen nga të tjerat

Pajisjet Inscription përfshijnë rrota ekskluzive nga alumini prej 20 ose 21 inç me prerje diamanti specifike për markën Volvo.

Shikoni të gjitha specifikimet

Bëni tuajin

Krijoni Volvo XC90 tuaj perfekte. Mund të zgjidhni nga një larmi e gjerë ngjyrash, specifikimesh dhe aksesorësh.

Konfiguroni tuajin

Eksploroni gamën e automjeteve XC90

Krahaso llojet
Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORT

Inscription

LUXURY