Profili anësor i një sedani Volvo S60.
Detaje të rifreskuara të dizajnit

Detajet e rifreskuara të dizajnit të pjesës së jashtme të sedanit Volvo S60.
Shtresat e brendshme me rrjetë metalike dhe dekori sjellin një stil bashkëkohor

Shtresat e brendshme me rrjetë metalike dhe dekori në një sedan Volvo S60.
Dukshmëri e përmirësuar me llambat e pasme të plota LED

Pamja e pasme e sedanit Volvo S60 me llambat e pasme të plota LED.
Zvogëloni emetimet e gazeve të shkarkimit

Makinat tona hibride të buta e rikuperojnë energjinë e prodhuar gjatë frenimit dhe e ruajnë atë në një bateri 48 V. Kur përdoret kjo energji, zvogëlohet konsumi i karburantit si dhe emetimet e marmitës.

Lëvizja, e perfeksionuar

Makina S60 hibride e lehtë është projektuar që të sigurojë një nisje të qetë dhe një përshpejtim të përsosur, duke i bërë më perfekte udhëtimet si në qytet, ashtu edhe në autostrada.

Kursimi i karburantit

Çdo pikë karburanti e kursyer ndihmon - dhe në makinat tona hibride të buta, ju mund të sigurohuni një konsum më të ulët karburanti pa u përballur me kompromiset për performancën.