Automjete të përzgjedhura me kujdes Volvo Selekt

Të përzgjedhura me kujdes

Të gjitha automjetet tona janë më të reja se 5 vjet dhe kanë më pak se 150.000 kilometra të kaluara

E kontrolluar dhe azhornuar

Ekspertët tanë të shërbimit kontrollojnë çdo automjet në 100 pika dhe azhornojnë programin e tij.

Garanci dhe asistencë në rrugë

Ju sigurojmë garanci të paktën për 12- muaj pa limit kilometrash dhe shërbimin Volvo Assistance

Volvo Selekt është program që e ofrohet globalisht nga marka Volvo, në Shqipëri aktualisht ka automjete të të gjitha modeleve, jo më të vjetra se 5 vite dhe të garantuara me më pak se 150,000 kilometra të kaluara.
Gjej përfaqësine

Volvo Selekt është zgjedhja më e zgjuar në qoftë se doni të blini një Volvo të përdorur

Nga të gjitha automjetet në dispozicion, ne zgjedhim vetëm më të mirat. Ato kalojnë në një kontroll të plotë në 100 pika dhe azhornohen me programin më të ri të mundshëm. Për të siguruar kënaqësinë tuaj të plotë, kemi shtuar edhe garancinë gjithëpërfshirëse, që perfshin MOT Test, asisencë në rrugë dhe afat 30-ditor për të zëvendësuar automjetin tuaj të përzgjedhur.

Financimi Volvo Car

Zgjedhja e automjetit shkon paralelisht me zgjedhjen e pakos së duhur të financimit. Kjo është arsyeja pse kemi bërë gjithçka për t'ju mundësuar ngarje të lehtë me Volvon tuaj të ëndrave. Shërbimet tona financiare janë të krijuara duke pasur parasysh dëshirat tuaja. Jemi kujdesur të sigurojmë normë interesi konkuruese për të gjitha modelet e makinave Volvo si dhe kushte edhe më të favorshme për automjetet me ofertë speciale. Garantojmë përvojë blerjeje emocionuese dhe të përshtatur enkas për ju. Mirësevini në botën e Volvos.
Gjej përfaqësine