Mirësevini në botën e re Volvo!

Tek Volvo, ne jemi gjatë gjithë kohës duke lëvizur përpara, dhe ne ndajmë ngjarje të rëndësishme të udhëtimit tonë me ju. Ne ju informojmë përmes lajmet elektronike se çfarë ka të re në lidhje me automjetet Volvo, ofertën aktuale dhe gjithçka tjetër që është e freskët, novatore, unike ose ndryshe interesante.