Oferta Volvo për dimër më të sigurt

AUTOMJETE NË AKSION ME FINANCIM TË FAVORSHËM DHE ME SET DISQESH DHE GOMA DIMRI ME ÇMIM TË PËRGJYSMUAR

Në fund të vitit në sallonet Volvo prezantojmë ofertën e jashtëzakonshme promocionale - të gjitha seritë e automjeteve Volvo do të mund t'i merrni me një çmim të veçantë . Për ta bërë mirëseardhjen tuaj në botën e Volvo-s edhe më të këndshme, shfrytëzoni ofertën tonë speciale për të blerë veturë me çmim promocional. Oferta vlen për të gjitha veturat Volvo dhe ato të porositura deri më 31.12.2019.

FINANCIM I PERSHTATUR PËR JU

XC40

duke filluar nga 325 €/ në muaj

Lexo më shumë

S60

e merrni tani me 3 këste vjetore nga 13.900 €

Lexo më shumë

V60

e merrni tani me 3 këste vjetore nga 14.500 €

Lexo më shumë

V60 CC

e merrni tani me 3 këste vjetore nga 15.900 €

Lexo më shumë

XC60

duke filluar nga 390 € / në muaj

Lexo më shumë

S90

e merrni tani me 3 këste vjetore nga 18.900 €

Lexo më shumë

XC90

e merrni tani me 3 këste vjetore nga 23.300 €

Lexo më shumë

Na vizitoni!

Ofertën e financimit e kemi përshtatur sipas dëshirave tuaja. Volvon e përzgjedhur nga oferta speciale tani mund ta merrni me financim të favorshëm në bashkëpunim me bankën Credins.

Zgjidhni setin tuaj të gomave me disqe origjinale të dimirit Volvo

Gomat e dimrit Volvo plotësojnë standardet më të larta të sigurisë dhe sigurojnë që edhe në sezonin e dimrit t'ju ofrojnë maksimumin. Setet e disqeve i kemi dizajnuar duke kombinuar gomat nga markat më të njohura me disqe origjinale alumini Volvo të cilat shfaqin tiparet më të mira.
AUTOMJETE TË BLERA DHE TË POROSITUR DER MË 31.12.2019. PAJISNI AUTOMJETIN TUAJ ME SET DISQE ME GOMA DIMRI ME ÇMIM TË PËRGJYSMUAR
Set disqesh me goma dimri për të gjitha modelet