Ofertë servisi

Oferte Servisi

Oferta Dimërore!

Dimri erdhi por ti nuk je i sigurt nëse makina është në gjëndjen optimale?

Këtë dimër, Volvo Cars vjen me ofertën fantastike të kontrollit të makinës tënde FALAS!

Në këtë kontroll përfshihen:

  • Gjëndjen e gomave
  • Baterinë
  • Sistemin e frenimit
  • Diagnostifikim kompiuterik

Gjithashtu pjesë e ofertës dimërore janë disqe dhe goma dimri me çmim të përgjysmuar.
Oferta jonë është e vlefshme deri në fund të vitit 2019.
Rezervo orarin tënd në numrin: +355 69 707 0997,

Aplikoni per sherbimin