Mild hybrids

Gama jonë e mild hybrid dhe sistemeve të tjera të drejtimit

Projektuar të lëvizë me ju. Njihuni me sistemet e tjera të drejtimit, duke përfshirë mild hybrid, për efikasitet karburanti dhe një udhëtim të qetë.

Efikase dhe të fuqishme

Shijoni një udhëtim të besueshëm dhe reagues. Me sistemin e shtytjes efikas me karburant dhe sistemin me katër rrota aktive, makinat tona janë të projektuara për të përmirësuar çdo udhëtim.

Nën drejtimin e përgjegjësisë

Zbuloni makinat tona mild hybrid. Energjia elektrike e mbështet motorin për një udhëtim të fuqishëm dhe të qetë, me ndikim më të ulët në mjedis.

Siguria juaj është e para

Pavarësisht se kë Volvo zgjidhni, ajo është e krijuar për të qenë një nga makinat më të sigurta në rrugë. Të gjitha ato vijnë me teknologjinë më të fundit të sigurisë të përfshirë si standard.

Volvo V90 Cross Country

Me dizajnin elegant dhe aftësinë e lëvizjes në çdo rrugë, makina jonë V90 Cross Country me mjaft hapësirë është krijuar për t'ju siguruar një eksperiencë të sigurt, të rehatsdhme dhe emocionuese në të gjitha kushtet. Ecni në rrugë me luks me këtë makinë të gjithanshme cross-over, me fuqinë e një sistemi me katër rrota aktive, një sistem drejtimi mild hybrid dhe efikas në karburant, dhe më shpirtin e aventurës.

Opsionet e sistemit të drejtimit

Mild hybrid

Makinat tona hibride të lehta sjellin butësi dhe energjinë elektrike në udhëtimin tuaj. Një bateri 48 V dhe një motorino e integruar sigurojnë mbështetje për motorin me djegie të brendshme për emetime më të ulëta të marmitës. Nuk keni nevojë ta karikoni: sa herë që frenoni, bateria karikohet me energjinë e rikuperuar nga frenimi.

Motori me djegie të brendshme

Motorët tanë të lehtë dhe kompaktë me naftë dhe benzinë përfshijnë teknologjinë e fërkimit të ulët për një rendiment të lartë dhe një udhëtim të përsosur. Dhe kur lëvizni me modalitetin ECO, ju e optimizoni motorin dhe kutinë e shpejtësisë për maksimumin e distancës dhe efikasitetit të karburantit.

Kërkoni një makinë më të qëndrueshme dhe më të fuqishme?

Një Volvo S90 hibride me prizë duke u karikuar

Provoni më shumë fuqi me më pak emetime të marmitës. Në linjën tonë Recharge, do të gjeni makina të përparuara plotësisht elektrike dhe plug-in hybrid. Merrni kontrollin për udhëtime të përgjegjshme sipas kushteve tuaja, dhe të ardhmen.