Skip to content

Volvo V60 Recharge

Hybrid

Volvo V60 Recharge

Volvo V60 Recharge

Hybrid

Dizenjuar për jetën.

Shijoni makinën dinamike skandinave me portobagazh plug-in hybrid. Gati për aventurën tuaj të ardhshme.

Hybrid

Plug-in

Deri në58km

Autonomia elektrike

AWD

Sistemi i drejtimit

529litra

Ngarkesë

Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 Recharge me ndenjëse me përzierje leshi ngjyrë gri.
Një pamje nga afër e fenerëve të një makine Volvo V60 Recharge ngjyrë bezhë.
Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 Recharge me ndenjëse me përzierje leshi ngjyrë gri.
Një pamje nga afër e fenerëve të një makine Volvo V60 Recharge ngjyrë bezhë.
Një Volvo V60 Recharge ngjyrë bezhë, duke u karikuar në një ambient me ngjyra bezhë.
Një Volvo V60 Recharge ngjyrë bezhë, duke u karikuar në një ambient me ngjyra bezhë.
Pamja e pasme e një Volvo V60 Recharge ngjyrë bezhë.

Njihuni me V60 Recharge. Makina me portobagazh plug-in hybrid e projektuar me një qëllim të qartë për planetin tonë – dhe e ndërtuar për një udhëtim dinamik.

Pa kompromise

Shtimi i fuqisë elektrike në makinën tuaj krijon një plug-in hybrid që mendon për të nesërmen pa bërë kompromise për eksperiencën tuaj aktuale.

Bëjeni tuajën

Është jeta juaj – prandaj sigurohuni që makina juaj V60 Recharge ta pasqyrojë këtë në mënyrë intuitive. Për emocione sportive, zgjidhni R-Design ose shkoni drejt luksit me Inscription.

E pastër me të vërtet

Në modalitetin Pure Elektric mund ta drejtoni makinën tuaj plug-in hybrid me zero emetime të marmitës. Me një bateri plotësisht të karikuar, kjo mund t'ju lejojë udhëtime vetëm me motorin elektrik.

Njihuni me V60 Recharge.

Një Volvo V60 Recharge ngjyrë bezhë, duke u karikuar në një ambient me ngjyra bezhë.
Pa kompromise

Shtimi i fuqisë elektrike në makinën tuaj krijon një plug-in hybrid që mendon për të nesërmen pa bërë kompromise për eksperiencën tuaj aktuale.

Pamja e pasme e një Volvo S60 Recharge.
Bëjeni tuajën

Është jeta juaj – prandaj sigurohuni që makina juaj V60 Recharge ta pasqyrojë këtë në mënyrë intuitive. Për emocione sportive, zgjidhni R-Design ose shkoni drejt luksit me Inscription.

Një Volvo V60 Recharge duke u karikuar.
E pastër me të vërtet

Në modalitetin Pure Elektric mund ta drejtoni makinën tuaj plug-in hybrid me zero emetime të marmitës. Me një bateri plotësisht të karikuar, kjo mund t'ju lejojë udhëtime vetëm me motorin elektrik.

Një pamje nga afër e një ndenjëseje gri me përzierje leshi brenda një makine Volvo.
Luks pa lëkurë

Tapiceria jonë e personalizuar prej leshi të përpunuar përfaqëson një lidhje respekti me materialet natyrore dhe pa artikuj lëkure.

Pjesa e jashtme e përparme e Volvo V60 Recharge në një ambient me ngjyra bezhë.
Një udhëtim i ekuilibruar

Pozicionimi i zgjuar i baterisë në mes të automjetit krijon një shpërndarje të përsosur të peshës dhe shton më shumë emocion ngarjes.

Pjesa e jashtme e përparme e një Volvo V60 Recharge.
Drejto rrugën tënde

Zgjidhni modalitetin Pure electric për udhëtime me zero emetime të marmitës, modalitetin Hybrid për ta lejuar makinën të optimizojë efikasitetin dhe komoditetin ose modalitetin e Power për fuqi më të lartë. Dhe për të rritur forcën tërheqëse, është modaliteti AWD.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe, më pas, duke frenuar automatikisht ose nëpërmjet mbështetjes së drejtimit të urgjencës nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën mbrapsht me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.

Siguri e asistuar. Është në ADN-në tonë.

Largoni stresin në trafikun e rënduar

Sistemi ynë informues për zonat e padukshme (BLIS) siguron mbështetje aktive kur ndërroni korsitë. Nëse ekziston rreziku i përplasjes me automjete të tjera në korsinë ngjitur, sistemi BLIS mund ta rregullojë lehtë drejtimin, duke ndihmuar që ju, makina juaj dhe të dashurit tuaj të jeni pikërisht aty ku duhet të jeni.

Shmangni përplasjet

Si ditën ashtu edhe natën, teknologjia jonë inteligjente e ndihmës për sigurinë mund t'ju ndihmojë të dalloni dhe të shmangni automjetet e tjera, këmbësorët, çiklistët dhe kafshët e mëdha. Ajo e bën këtë duke e paralajmëruar në fillim shoferin dhe, më pas, duke frenuar automatikisht ose nëpërmjet mbështetjes së drejtimit të urgjencës nëse shoferi nuk arrin të reagojë.*

Ecni prapa me besim të plotë

Sinjalizimi për trafikun e kryqëzuar me frenimin automatik e ndihmon shoferin kur ecën mbrapsht me një pamje të kufizuar. Sistemi mund të dallojë automjetet që kalojnë prapa dhe, nëse është e nevojshme, mund të aplikohet frenimi automatik.**

Pamja e parkimit 360°

Me katër kamera që sigurojnë një pamje 360°, sistemi ynë mund t'ju ndihmojë të parkoni me vetëbesim edhe në hapësira të kufizuara.

Ndani informacione, shmangni rreziqet

Me përdorimin e motit në kohë reale, informacioneve për infrastrukturën dhe trafikun, siguria e lidhur bën të mundur komunikimin për kushtet e pafavorshme dhe rreziqet e tjera të mundshme mes makinës suaj dhe përdoruesve të tjerë të lidhur të rrugës dhe anasjelltas. Kjo mund t'ju ndihmojë të parashikoni rreziqet dhe ta përshtatni drejtimin e makinës ose itinerarin tuaj në mënyrën e duhur.

Qëndroni brenda korsisë së rrugës

Ne jemi njerëz – dhe prapa timonit, mund të ndodhin gabime të vogla gjykimi ose momente shpërqendrimi. Nëse dilni nga vija e jashtme e korsisë, makina juaj Volvo mund t'ju ndihmojë ta ktheni makinën përsëri në rrugë dhe, nëse është e nevojshme, të aktivizojë edhe frenat për të shmangur daljen e makinës nga rruga.

* Automjetet, këmbësorët dhe çiklistët që lëvizin në të njëjtin drejtim me veturën mund të zbulohen nën shpejtësi të caktuara dhe në kushte të caktuara. Sistemet e zbulimit varen nga objektet me ndriçim dhe kërkojnë që dritat e përparme dhe të pasme të automjetit të punojnë në errësirë. Shoferi është përgjegjës për drejtimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.

** Funksionet e mbështetjes së shoferit nuk janë një zëvendësim për vëmendjen dhe gjykimin e shoferit. Paralajmërimi për trafikun e kryqëzuar mund të ketë funksionim të kufizuar në situata të caktuara. Ndërhyrja e frenimit është aktive vetëm me shpejtësi më të ulët.

Sipas kushteve tuaja. Qëndroni në kontroll në çdo kilometër të udhëtimit tuaj, me komoditetin intuitiv dhe karakteristikat e lehtësisë.

Makina juaj, pajisjet tuaja

Biçikleta, kajakë, pajisje skish – çfarëdo që të keni, ne kemi aksesorë për stilin e jetës që sigurojnë që pajisjet tuaja të udhëtojnë bashkë me ju në mënyrë më të sigurt.

Kabinë me hapësirë

Nuk keni nevojë të dilni nga V60 Recharge për t'u çlodhur dhe shtriqur këmbët. Me ndenjëset e rehatshme dhe kabinën e bollshme, e gjithë hapësira është për ju.

Dera e bagazhit pa përdorur duart

I keni të dyja duart të zëna? Kur e keni çelësin afër, një lëvizje e thjeshtë e këmbës nën prapakolp e hap dhe e mbyll derën e bagazhit pa përdorur duart.

Sipas kushteve tuaja.

Një Volvo V60 Recharge me një baule.
Makina juaj, pajisjet tuaja

Biçikleta, kajakë, pajisje skish – çfarëdo që të keni, ne kemi aksesorë për stilin e jetës që sigurojnë që pajisjet tuaja të udhëtojnë bashkë me ju në mënyrë më të sigurt.

Pjesa e brendshme e përparme e një makine V60 Recharge me derën e shoferit të hapur.
Kabinë me hapësirë

Nuk keni nevojë të dilni nga V60 Recharge për t'u çlodhur dhe shtriqur këmbët. Me ndenjëset e rehatshme dhe kabinën e bollshme, e gjithë hapësira është për ju.

Një person me një çantë sportive në dorë lëviz këmbën nën prapakolp për të hapur derën e bagazhit pa përdorur duart.
Dera e bagazhit pa përdorur duart

I keni të dyja duart të zëna? Kur e keni çelësin afër, një lëvizje e thjeshtë e këmbës nën prapakolp e hap dhe e mbyll derën e bagazhit pa përdorur duart.

Një tavan panoramik me hapje në një Volvo V60 Recharge.
Qiell i hapur

Me këtë tavan panoramik me hapje, mund t'i zhdukni kufijtë mes kabinës dhe ambientit të mrekullueshëm jashtë dhe të shijoni ajrin e freskët dhe qiellin e hapur.

Një pamje nga afër e një ndenjëseje lëkure të zezë me ventilim dhe masazh brenda një makine Volvo.
Mbërrini të freskët në destinacion

Me ventilimin e ndenjëseve dhe masazhin me dhjetë pika për shpinën tuaj, ndenjëset e përparme me lëkurë napa e bëjnë çdo udhëtim një kënaqësi më shumë dhe ju ndihmojnë të mbërrini në formë të shkëlqyer në destinacionin tuaj.

Bokset Bowers & Wilkins brenda një makine Volvo V60 Recharge.
Bowers & Wilkins

Të pozicionuar dhe të montuar me prezicion, shtimi i bokseve Bowers & Wilkins të nivelit të lartë në makinën tuaj Volvo krijon një eksperiencë mbresëlënëse me audion pavarësisht se ku jeni ulur në makinë.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet dhe opsionet e motorit.