Skanoni për të shkarkuar aplikacionin Volvo EX30

App Store logo.
Google Play logo.

Informacioni i shoferit

Kurseni kohë me ekrane dhe komanda intuitive.

Të dini sa larg mund të shkoni

Kontrolloni nivelin e baterisë dhe sa larg mund të shkoni me atë nivel.

Kontrolloni karikimin

Shihni kur po karikoni makinën dhe sa kohë duhet deri sa të karikohet.

Gjeni destinacionet me Google Maps

Kërkoni për një destinacion dhe dërgojeni atë në makinë për navigim kthesë pas kthese.

Gjeni makinën tuaj lehtësisht

Gjeni makinën tuaj duke pulsuar dritat e fenerëve ose duke i rënë borisë.

Komandat e karikimit

Largoni mbingarkesën e baterisë gjatë karikimit me disa prekje.

Gjeni stacione karikimi në afërsi

Vazhdoni udhëtimin tuaj duke gjetur stacionet më të mira të karikimit brenda perimetrit tuaj.Përdorni filtrat për të ndarë stacionet në afërsi sipas shpejtësisë, disponueshmërisë dhe çmimit.

Kontrolloni nivelin e karikimit dhe autonominë

Afërsisht të dini sa milje mund të bëni me nivelin aktual të karikimit.Është përllogaritur në sjelljen e fundit të drejtimit të makinës, jo në të dhënat e përgjithshme të testit.

Programoni planifikimet e karikimit

Bëjeni karikimin në shtëpi më me kosto efektive duke e karikuar kur kostot e energjisë elektrike janë më të ulëta. Me planifikimet e karikimit dhe vendndodhjet e ruajtura të karikimit është e thjeshtë.

Konfirmoni statusin e karikimit

Shihni me lehtësi kur e keni futur në prizë dhe kur po karikohet.Gjithashtu, mund të shihni me lehtësi kur bateria do të jetë karikuar dhe të mund të drejtoni sërish makinën.

Cilësimet klimatike të kabinës

Bëjeni udhëtimin tuaj më komod para se ta nisni atë.

Krijoni kushte ideale

Ngrohni ose ftohni kabinën në një temperaturë të përshtatshme para se të futeni në kabinën EX30.

Përmirësoni cilësinë e ajrit të kabinës

Përpara se të hyni, ekzekutoni një cikël pesë minutësh të pastrimit të ajrit për të rifreskuar ajrin e kabinës.

Çelësat dixhitalë

Kthejeni smartfonin tuaj në një çelës.

Krijoni çelësa dixhitalë për të hapur makinën tuaj EX30 me anë të smartfonit tuaj dhe ndani makinën me shoferë të cilëve u besoni.

Rrëshqitni për akses

Konfiguroni në aplikacion një çelës dixhital dhe përdoreni për të aksesuar në makinë me një rrëshqitje të smartfonit tuaj.

Jepuni akses të tjerëve

Zgjidhni familjarë dhe miq të besuar nga kontaktet e ruajtura dhe dërgojuni një çelës dixhital që ata të mund ta rrëshqasin për të aksesuar në makinën tuaj.

Mbani në kontroll

Vendosni data dhe kohë skadimi për çelësat dixhitalë dhe rishikoni të dhënat e udhëtimit për shoferët e tjerë.

Përfaqësim i ilustruar i një përditësimi përmes ajrit: softueri që bie nga një re e cila përfaqëson serverat e të dhënave, në një Volvo SUV.

Përditësime përmes ajrit

Përditësoni softuerin pa probleme.

Përditësime përmes ajrit. Planifikoni përditësimet e softuerit kur të jetë e përshtatshme për ju.

Përditësoni softuerin kur të dëshironi

Përditësimet përmes ajrit dërgohen direkt nga reja kompjuterike në makinën tuaj.Pra, kur t'ju njoftojmë se disponohet një përditësim softueri, ju mund të zgjidhni se kur ta bëni.

Përmirësohuni kur përditësoni

Shtojini makinës suaj veçori dhe paketa të bazuara në softuer, në çdo kohë.Pa linja për shërbimin e klientit.Pa vizita te mekaniku.

Hyrja në makinë

Sistemohuni para se të niseni.

Hyrja në makinë. Përgatituni të ecni.Nga divani.

Zgjidhni konfigurimin tuaj

Aktivizoni lidhjen e internetit të makinës suaj, përshtatni cilësimet e privatësisë dhe aktivizoni përditësimet përmes ajrit para se makina juaj të mbërrijë.

Eksploroni makinën tuaj të re EX30

Do t'ju dërgojmë udhëzime me shpjegime të shkurtra të krijuara për t'ju njohur me makinën tuaj të re.Këto udhëzime sqaruese do të dërgohen automatikisht teksa makina juaj përgatitet për t'u dërguar.

Mësoni më shumë rreth aplikacionit Volvo EX30.

Çfarë është aplikacioni Volvo EX30?

Aplikacioni Volvo EX30 është një aplikacion falas i cili ndihmon shoferët e makinës Volvo të përfitojnë më shumë nga makina EX30, SUV-ja jonë më e vogël ndonjëherë plotësisht elektrik.

Çfarë përfshihet në aplikacionin Volvo EX30?

Aplikacioni Volvo EX30 ju ofron veçori praktike dhe intuitive të dizajnuara për t'ju ndihmuar të përfitoni më shumë nga makina juaj EX30.Kjo përfshin komanda nga distanca për të siguruar makinën tuaj dhe për të krijuar një klimë komode në kabinë.Cilësimet dhe ekranet e bëjnë karikimin e SUV-së suaj plotësisht elektrike më efikase dhe me kosto efektive.

A mund ta kontrolloj makinën me aplikacionin Volvo EX30?

Aplikacioni Volvo EX30 ju lejon të komandoni nga distanca disa funksione të makinës.Kjo përfshin mënyrat për të gjetur vendndodhjen dhe për të siguruar makinën tuaj, për të përshtatur kushtet e kabinës dhe më shumë.

Çfarë është Volvo Cars app dhe a është njësoj si aplikacioni Volvo EX30?

Volvo Cars app është një zgjidhje me të gjitha veçoritë për shoferët e të gjitha modeleve të makinës Volvo, përveç modelit EX30. Për të përfituar sa më shumë nga modeli EX30, shkarkoni aplikacionin Volvo EX30.

A është aplikacioni Volvo EX30 falas dhe si ta marr atë?

Aplikacioni Volvo EX30 është falas.Shkarkojeni atë aty ku aplikacionet disponohen për smartfonin tuaj.Disa shërbime dixhitale kanë një kosto shtesë.

Kë të kontaktoj për mbështetje për aplikacionin?

Kontrolloni në aplikacion për një skedë të mbështetjes për aplikacionin. Aty do të gjeni kontakte dhe zgjidhje të ndryshme të mbështetjes për aplikacionit.

Çfarë është Volvo ID dhe si mund të krijoj një Volvo ID?

Krijoni një Volvo ID për të aksesuar llogarinë tuaj të veçantë në Volvo Cars.Do ju japë akses në produkte dhe shërbime dhe ju ofron një mënyrë për t'ju identifikuar si një klient dhe si një përdorues të aplikacionit.Merrni Volvo ID tuaj kur konfiguroni aplikacionin për herë të parë.

Kam harruar detajet e mia të identifikimit/kam probleme me identifikimin. Çfarë të bëj?

Keni harruar fjalëkalimin? Për të rivendosur fjalëkalimin, ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

Nëpërmjet faqes së internetit Volvo Cars:

1. Mund ta ndryshoni fjalëkalimin tuaj drejtpërdrejt në faqen e internetit të Volvo Cars 2. Mund të gjeni opsione për të menaxhuar Volvo ID tuaj në menynë lart djathtas 3. Plotësoni emrin e përdoruesit për Volvo ID tuaj (adresa e email-it/numri celular).

Do të merrni një mesazh me një lidhje të cilën mund ta përdorni për të vendosur një fjalëkalim të ri.

Në Volvo Cars app:

1. Hapni Volvo Cars app 2. Zgjidhni "Identifikohuni" 3. Shtypni "Keni harruar fjalëkalimin?" dhe ndiqni udhëzimet.

Për më shumë ndihmë për identifikimin, kontaktoni me shitësin tuaj lokal me pakicë të Volvo ose me shërbimin e klientit të Volvo Cars.

Një imazh i një makine Volvo dhe tri ikona siç mund të shfaqen në ekranin e smartfonit të përdoruesit të Volvo Cars app.

Eksploroni më shumë veçori që ju kursejnë kohën.

Shihni të gjitha veçoritë

Veçoritë e aplikacionit Volvo EX30 mund të mos ofrohen në të gjitha tregjet dhe nuk do të jenë standarde në të gjitha dyqanet ose për të gjitha modelet. Teknologjia e së ardhmes e treguar dhe e përshkruar, dizajni përfundimtar dhe aftësitë mund të variojnë.Google Maps është një markë tregtare e Google LLC.