VOLVO NË THIRRJE

Kontrollë dhe përshtatje

Teknologji e lidhjes që e bën jetën më të lehtë

Përvojë luksoze në komandën tuaj

Volvo On Call kombinon një aplikacion mobil, shërbime të lidhura Wi-Fi në makinë dhe shërbime të lidhura me kursimin e kohës, të dizajnuara për ta bërë jetën tuaj më të lehtë dhe më të këndshme.

Abonohu ose rinovo

Funksionet e aplikacioni Vollvo në thirrje

Një matës për makinën tuaj

Çdo udhëtim elektrik shtohet. Ndiqni konsumin e energjisë elektrike dhe karburantit në aplikacionin Volvo On Call me një Recharge Plug-In Hibrid

Ftohtë kur është i nxehtë dhe i ngrohtë kur është i ftohtë

Me funksionin e kontrollit të largët të klimës juve nuk do të ju nevojitet të mbani kapotë në veturë përësri. Ju mund ta programoni ngrohësin e parkingut (nëse është e vendosur) që të ndizet para se të hyni në veturë ashtu që të bëhet mirë dhe ngrohtë dhe dritaret të jenë të shkrira nga akulli kur të hyni brenda. Në veturat e Volvos nga 2015 e këndej , Volvoja në Thirje ju mundëson të ndezni motorin prej largësie ashtu që do të mund të ngrohno ose të freskoni brendësinë e veturës.

Shërbimi I personalizuar në majë të gishtave

A e di që mund të na pyesni çdo pyetje, në çdo kohë për Volvon tuaj? Është e thjesht - ne jemi në shërbimin tuaj dhe jemi te lumtur t'ju ndihmojmë të shijoni çdo aspekt të Volvos tuaj. Aplikacioni yne Volvo On Call ju ndihmon të gjeni informacionin e gjendur në manualin e përdorimit dhe jeni te mirëpritur të na kontaktoni nëpermjet telefonit os chatit. Servisi e personalizuar është vetëm një klik larg.

*Për momentin e vlefshme vetëm në Spanjë

Zbuloni vende të reja

Dërgo destinacionin tuaj në sistemin e navigimit të automjetit tuaj duke përdorur Volvo On Call para se të largoheni dhe do të jetë gati për të shkuar kur jeni. Planifikoni udhëtimin tuaj dhe merrni kohëzgjatjen e përafërt në destinacion para se të hyni në makinë duke përdorur hartën e ndërtuar në Volvo On Call. Ju gjithashtu mund të gjeni hapësirat e parkimit dhe tarifat e tyre orë dhe dërgoni destinacionin e këtyre vendeve Volvo tuaj.

Mbyllja e veturës , karburanti, mirëmbajtja , ditari i vozitjes

Volvo On Call do t'ju prezantojë me të gjitha informacionet që duhet të dini për makinën tuaj - nëse është i kyçur, në përdorim, sasia aktuale e karburantit, temperatura jashtë makinës, qasja në manualin e pronarit, nevojat e mirëmbajtjes dhe një ditar drejtues që mund t'ju ndihmojnë të mbani gjurmët e përdorimit tuaj personal dhe / ose të biznesit të makinës duke përfshirë udhëtimet e marra dhe kilometrazhin e grumbulluar. Gjithashtu do t'ju tregojë nëse alarmi është shkaktuar.

Kalendari i lidhur me makinën tuaj Volvo.
Lidhuni me kalendarin tuaj

Duke i dhënë aksesit Volvo në thirrje në kalendarin tuaj, aplikacioni mund t'ju njoftojë se kur është koha të largohet dhe madje të dërgoni vendndodhjen e takimit tuaj në sistemin tuaj të Volvo Volvos.

Funksioni i aplikacionit per parkim te Volvo on Call.
Ku jeni parkuar ?

A keni pasur ndonjëherë vështirësi në gjetjen e veturës tuaj në një park të madh makinash? Volvo On Call do t'ju ndihmojë të gjeni makinën tuaj duke përdorur hartën në aplikacion. Gjithashtu mund të ndizni dritat dhe të tingëlloni bri, në mënyrë që ta gjeni shpejt makinën tuaj.

Funksione plotësuese Twin Engine.
A jeni pronar i motorit binjak?

Përdoruesit e automjeteve të Twin Engine (PHEV / Plug-in Hybrids) kanë akses në një numër të funksioneve shtesë të zgjuar përmes aplikacionit të tyre celular Volvo On Call, si parafaturimi dhe ftohja, ngarkimi i vonuar, gjendja e baterisë, vendet e preferuara të ngarkimit dhe një kujtesë për të lidhur kabllon e ngarkimit nëse kjo nuk është bërë nga një kohë e paracaktuar.

Ndani veturën tuaj me familje dhe miq

Volvo On Call e bën të lehtë për të ndarë makinën tuaj me të tjerët për një periudhë të caktuar kohe. Kudo që ndodheni ju ose makinën tuaj, ju mund t'u jepni miqve ose anëtarëve të familjes qasje të menjëhershme. Ata mund ta hapin veturën me telefonin e tyre celular dhe pastaj të aktivizojnë një çelës të veçantë që punon vetëm gjatë kohës që ata lejohen të huazojnë makinën tuaj. I zgjuar, i lehtë dhe i sigurt. Shërbimi i Shpërndarjes së Makinave është në dispozicion për XC40 në tregjet e përzgjedhura.
Volvo on Call, funkcion për bashkëndarje të makinës.

Duke u kujdesur për ju

Qendra e kujdesit të Mushterinjëve

Qendra e kujdesit të Mushterinjëve

Me Volvo On Call ju mund të përjetoni lehtësimin e njohjes së menjëhershme dhe përkrahjes personale me prekjen e një butoni (të disponueshëm në tregje të caktuara). Nëse jeni duke vozitur në trafikun e rëndë të qytetit duke kërkuar për një kafene apo restorant të mirë ose ndonjë pikë tjetër interesante, thjesht shtypni butonin e thirrjes në makinë për të kontaktuar me një operator Volvo On Call. Tregoni operatorit çfarë po kërkoni, dhe në sekonda sistemi i navigimit tuaj Sensus fillon t'ju udhëzojë në vendin. Ndoshta doni të telefononi dikë, por nuk e dini numrin? Shtypni butonin, dhe operatori Volvo On Call do t'ju dërgojë numrin ose do t'ju lidhë menjëherë. Volvo On Call është sikur ka një asistent personal nga ana juaj, 24/7.

Në raste emergjence

Nëse keni nevojë për asistencë në rrugë ose shërbime emergjente, operatorët Volvo On Call janë atje për t'ju përgjigjur thirrjes suaj. Për raste urgjente thjesht shtypni butonin SOS mbi pasqyrë e pasme në makinën tuaj. Për ndihmën në rrugë, shtypni butonin Volvo On Call. Nëse një makinë ajrore është vendosur në makinën tuaj, ose aktivizuesit e rripave të sigurisë janë aktivizuar, automjeti juaj do të njoftojë automatikisht një operator Volvo On Call i cili pastaj do t'ju thërrasë për të parë se çfarë ka ndodhur. Nëse nuk ka përgjigje, operatori do të dërgojë automatikisht shërbimet emergjente në vendin tuaj.
Volvo on Call, pulla SOS.
Makina mundëson qasje në WI-Fi.

Pika e mundshme WIFI

Ju gjithmonë mund të lidhni Volvo tuaj në internet dhe të aksesoni aplikacionet në makinë duke krijuar një lidhje nëpërmjet telefonit tuaj celular (tethering). Por Volvo On Call, ju mund të gëzoni një lidhje edhe më të fortë dhe më të besueshme dhe mundësinë e krijimit të një hotspot Wi-Fi në makinë, me kapacitetin për të lidhur deri në tetë pajisje. Kjo është bërë e mundur nga modemi i ndërtuar në Volvo On Call dhe një kartë SIM shtesë. Sinjali juaj 4G (i varur nga modeli) është i fortë dhe i qëndrueshëm për shkak se ju po përdorni ajrin mbi çatinë Volvo On Call, duke e bërë të lehtë dhe të shpejtë përdorimin e internetit. Ku një telefon do të luftonte me gjetjen e një sinjal në veturë, sistemi në Volvo tuaj mund të punojë shumë më mirë. Ky akses i vazhdueshëm në internet gjithashtu siguron që azhurnimet e hartë në sistemin e navigimit të automjetit tuaj të përditësohen rregullisht.

Merr Volvo On Call

Nuk ka qenë ndojëherë më e lehtë të rregjistrohesh apo të rinovosh abonimin Volvo On Call. Një abonim I vlefshëm është baza për të aktivizuar të gjitha shërbimet e përmendura. Nëqoftëse ke funksionalitet të limituar të Volvo On Call, është momenti për te kryer ri abonim.

Abonohu ose rinovo

Zbritni aplikacionin e Volvos në Thirje

Ju mund të zbritni aplikacionin ose ta provoni demo verzionin dhe të eksploroni shumë funksione të nënvizuara përmbi duke e përdorur orën tuaj të mençur , telefonin tuaj të mençur ose tabletin-