Seria 40

NJË SUV MODERN PLOT RISI DHE OPSIONE

XC40 I MIRË PAJISUR PËR 35.900 EUR

Zgjedhja e një e automjeti është një moment i rëndësishëm dhe emocionues. Por kur zgjidhni Volvo do të thotë të hyni në një botë, ku cilësia e jetës është në qendër të gjithçkaje.
Shpallur “Makina e vitit” tashmë bëhet e prekshme nga të gjithë. Volvo XC40 vjen me një dizenjo të pakrahasuar, komoditet absolut dhe me një nivel të lartë sigurie, që vetëm mjetet Volvo e ofrojnë.

XC40 D3 110 kW (150 KF) AUT BASE
E mirë pajisur për 35.900 EUR

Shkarko Ofertën

Test drive

Dëshiroj ofertën