AKCIJSKA SERVISNA PONUDA

SERVISNA AKCIJA

Sigurno u zimu s Volvom pregledanim za 30 KM

Zima Vas poziva na snježne užitke na koje se najčešće odazivamo odlaskom sa svojim automobilom. Kako biste putovali bezbrižno, preporučujemo Vam preventivni pregled vozila koji će pokazati da li je Vaš Volvo uistinu besprijekoran. Za vlažne, ledene i snježne dane u godini svakako je pametno provjeriti i ojačati one sklopove koji su posebno važni.

Za besprijekornu zimu za Vas smo pripremili akcijsku ponudu u kojoj nudimo temeljit preventivni pregled vozila za samo 30 KM koji uključuje provjeravanje 20 ključnih komponenti Vašeg vozila. Pregled Vašeg Volva obavljaju naši vrhunski osposobljeni serviseri koji će njegovu izvedbu i pripremljenost za zimu provjeriti u potpunosti te uz upotrebu najsavremenije tehnologije.

Uz povoljan preventivan pregled iskoristite ponudu odabranih originalnih dijelova Volvo koji omogućuju uštede do 20%.


Nudimo vam:

  • 20 % popusta pri kupovini tekućine za vjetrobransko staklo i metlice brisača
  • 15 % popusta na komplet za njegu kože (Leather Care Kit)

Naša servisna akcija traje do 31. 3. 2019.

Prijavite se na servis

Välkommen

Iskoristite paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljito ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Cijena usluge je 30 KM, a u slučaju servisa ili popravke vozila, usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašteni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovno organizujemo za Vas.
Prijava na servis

CLASSIC SERVICE

Paket redovnog održavanja za vozila starija od 5 godina

Želimo da Vaš Volvo još dugo besprijekorno vozi i da odlično radi godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Da bi vam omogućili bezbrižnu vožnju punu užitka, u ovlaštenim servisima dajemo kupcima vozila starih 5 godina ili više popust od 15% na dijelove i uslugu redovnog održavanja vozila. Svaki Volvo servis koristi originalne Volvo dijelove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koja čine Vaše Volvo vozilo svaki put još boljim.

Usluga redovnog održavanja uključuje:

  • pregled vozila
  • zamjenu svih filtera i ulja u motoru
  • zamjenu kočionih pločica po potrebi
  • zamjenu kočionih diskova po potrebi
Prijava na servis

Ostala akcijska servisna ponudba

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razumije Vas

Jezik sučelja omogućuje Vam da razumijete obavijesti koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje sučelja na odabrani jezik.
Do 30. 06. 2019 u promocijskoj ponudi promijenite jezik sučelja već od 182,00 KM.

Začinite svoju vožnju s Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volva - pruža mu dodatnu snagu i veći okretni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisije štetnih plinova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju.

Do 30. 06. 2019 iskoristite promocijsku ponudu Polestar optimizacije već od 1.064,00 KM.

Bezbrižno snalaženje cestom

U ovlaštenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za vozila s sistemom Sensus modelne godine od 2011. do 2014. dostupno je po povoljnoj cijeni već od 120,00 KM, a svako sljedeće ažuriranje je besplatno.

Pobrinite se za svoj automatski mjenjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje mjenjača što može dovesti do težih promjena brzina, glasnijeg rada mjenjača i bržeg trošenja. Promjenu ulja preporučujemo svakih 80.000 prijeđenih kilometara.

Do 30. 06. 2019 zamijenite ulje u automatskom mjenjaču već od 350,00 KM.