Volvo Twin Engine

Plug-in hibridna tehnologija

Svoju tehnologiju plug-in hibridnih automobila nazivamo Twin Engine. Ova napredna tehnologija kombinuje performanse bez napora s načinom vožnje kako bi odgovarala svim Vašim potrebama.

Plug-in budućnosti

Naši Twin Engine automobili pružaju jedno od najsnažnijih i najučinkovitijih iskustava vožnje. Beskompromisna kombinacija čiste električne snage i učinkovitog benzinskog motora daje novo značenje riječi fleksibilnost i pružaju Vam nezaboravno iskustvo vožnje. 
Volvo Cars plug-in hibridna Twin Engine tehnologija dodana je svakom novom modelu koji smo lansirali od 2014. godine i pruža beskompromisnu mješavinu čiste hibridne snage.
Volvo središnji zaslon prikazuje različite načine vožnje

Načini vožnje za svaku priliku

Dizajnirali smo naše Twin Engine plug-in hibridne modele kako bismo ispunili potrebe naših vozača. Uz izbor načina vožnje jednostavno ćete kliziti kroz dan uz Pure način, prozujati kroz dan u Power načinu ili maksimizirati učinkovitost uz Hybrid način.

Pure

U Pure načinu Vaš automobil koristi samo električnu energiju. Puna će baterija omogućiti većini ljudi dovoljno snage za putovanje na posao i s posla. Na taj način će se eliminisati emisija plinova i uštediti na gorivu.

Hibrid

U Hybrid načinu vožnje Vaš Twin Engine model koristi električni motor u kombinaciji s motorom na unutrašnje sagorijevanje za najbolji učinak uz maksimiziranje učinkovitosti i minimiziranje emisije plinova. Hybrid način je optimalan za većinu cestovnih uslova.

Power

Kada Vas uhvati želja za sportskim načinom vožnje odaberite Power način. Ovaj način donosi Vam kombinaciju snage električnog motora i motora s unutrašnjim sagorijevanjem za vrhunske performanse.

Napunite i vozite

Nikada nije bilo bolje vrijeme za prelazak na električnu mobilnost. Naši automobili dizajnirani su s Vama u centru pažnje kako bi Vam omogućili lakše i ugodnije svakodnevno iskustvo.

Napunite svoj Volvo

Bilo da punite svoj automobil kod kuće, u uredu ili u centru grada, vidjet ćete da je to toliko jednostavno, kao da punite telefon.

Odaberite svoj način vožnje

Naši plug-in hibridni Twin Engine modeli nude niz postavki načina vožnje koji odgovaraju svakoj prilici - od Power načina, Pure električnog načina do balansiranog Hybrid načina.

Volvo ponuda električnih modela

XC90
XC90 T8 Twin Engine

400 KS
do 7 putnika

Volvo S90
S90 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 putnika

Volvo V90
V90 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 putnika

XC60 model
XC60 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 putnika

Novi Volvo S60
S60 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 putnika

Volvo V60 model
V60 T8 Twin Engine

400 KS
do 5 putnika

Prikaz žene koja sjedi u vozačevom sjedalu svog udobnog Volvo vozila

Često postavljana pitanja