R-Design

Ponovo otkrijte vožnju

Automobil visokih performansi koji vas spaja sa putem

Precizna kontrola

Stavlja vas za volan

Kombinujući eleganciju V90 sa sportskim duhom R-Design-a, dobijen je karavan koji kombinuje preciznost sa kontrolom i pruža vam udobnost. Sportska šasija, utegnuto vješanje, niska visina pri vožnji i ponovo podešen upravljački sistem omogućuju oštre i brze reakcije koje očekujete od jednog automobila visokih performansi. R-Design sjedišta i dogovoreni ukrasni elementi čine kabinu odrazom spoljašnosti, tako da uvijek znate da vozite nešto posebno.

Odlučan. Sa ciljem

Sa svojim jedinstvenim stilom R-Design V90 čini da se njegovo prisustvo osjeti čim ga ugledate. Sjajno crna R-Design prednja maska, donja maska i dodatni branici, 20" aluminijumski naplatci i integrisane izduvne cijevi čine auto koji se ističe. Unutra se nalaze R-Design Contour sjedišta, ručne komande mjenjača na volanu, grafitni ukrasni umeci i tapacirung u boji uglja stvaraju svrsishodno, fokusirano okruženje. Poziva vas da uđete i vozite, svaki dan.

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.