IDITE SVOJIM PUTEM

Uz novi S60 Cross Country možete zadovoljiti svoju želju za avanturom - gdje god da vas povede.

Prilagodite ličnom ukusu

Dodavanje osvijetljenih stepenika ili kompleta ekskluzivnih Volvo kompletnih točkova može dati vašem S60 Cross Coutry automobilu jedinstven osjećaj stila, ili povećati avanturistički duh već pouzdanog i sposobnog vozila.

Svijetleće ploče na pragovima

Ulazite i izlazite iz vašeg S60 Cross Country sa stilom uz ove polirane svijetleće ploče od nehrđajućeg čelika sa ugrađenim LED osvjetljenjem. Kada su otvorena prednja vrata, ploče svijetle istovremeno sa unutrašnjim osvjetljenjem, dajući automobilu sportski i elegantan izgled.

Kompletni točkovi, Artio 8 x 19”

19" Artio Diamond Cut/Matte Tech Black točkovi su ekskluzivno dizajnirani za ovaj automobil. Svaki točak je testiran na otpor pri kotrljanju, izdržljivost i reakcije na različite vremenske uslove. Artio točkovi se dostavljaju sa naplatkom, gumom, ratkpanom i ventilom.

Kompletni točkovi, Bor 8 x 19”

19" Bor Diamond Cut/Matte Black točkovi su ekskluzivno dizajnirani za ovaj automobil. Svaki točak je testiran na otpor pri kotrljanju, izdržljivost i reakcije na različite vremenske uslove. Bor točkovi se dostavljaju sa naplatkom, gumom, ratkpanom i ventilom.

Pakovanje i utovar

Naša pametna rješenja za pakovanje su jedinstveno osmišljena za vaš S60 Cross Country. Sada možete ponijeti sa sobom sve što vam treba - bezbijedno, sigurno i sa stilom.

Odvojiva kuka za vuču

Sklopiva kuka za vuču je specijalno dizajnirana za S60 Cross Country. Lako se montira kada je potrebna i lako se skida kada nije, testirana u skladu sa Volvo visokim standardima za bezbijednost i performanse. Kada se ne koristi, poklopac otvora kuke za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Nosači

Naši aluminijumski nosači su napravljeni za transportovanje tereta na krovu bezbijedno i sigurno, i tako da ne utiču na performanse automobila. Lako se montiraju na postojeća postolja i posjeduju žljebove za postavljanje dodataka kao što su držači za bicikla ili krovni prtljag.

Plastična podloga za prtljažni prostor

Ova zaštitna plastična podloga je specijalno dizajnirana za prtljažni prostor vašeg S60 Cross Country. Sloj materijala koji sprečava klizanje drži vaš prtljag na mjestu tokom vožnje, dok izdignute ivice sprečavaju da prljavština i voda dopru do prtljažnika.

Nosač za bicikla na kuki za vuču

Ovaj praktični nosač za bicikla koji se postavlja na kuku za vuču je predviđen za bezbijedan i siguran prevoz dva bicikla. Posjeduje jedinstvenu funkciju dvostrukog zaključavanja koja zaključava bicikla za nosač, a zatim zaključava nosač za automobil, dok nožna funkcija za sklapanje omogućuje lak pristup prtljažniku bez upotrebe ruku.

Tehnologija i ozvučenje

Stvorili smo širok spektar inovativnih dodataka za svačiji ukus koji će se postarati da vam nikada ne bude dosadno, da budete informisani i održavate kontrolu.

Sensus navigacija

Sensus Navigacija je u potpunosti integriran navigacioni sistem Lak za upotrebu, neće vas ometati - Sensus navigacija bežično se povezuje sa našim uslugama zasnovanim na tehnologiji oblaka i aplikacijama za navigaciju i usmjerava vas, obavještavajući vas o saobraćaju, lokalnim mjestima i direktno vas povezuje sa automobilom.

Zabava na zadnjim sjedištima

Zabava na zadnjem sjedištu je u potpunosti integriran multimedijalni sistem za putnike na zadnjem sjedištu. Sistemom se upravlja uz pomoć ekrana osjetljivog na dodir sa ikonicama, a posjeduje dva DVD plejera, dva 8" LCD ekrana, bežične slušalice i priključke za brojne spoljne uređaje.

Park Assist kamera, prednja

Kamera za prednji mrtvi ugao koja pomaže pri parkiranju pruža prošireno vidno polje od 45° sa lijeve i sa desne strane Prošireno vidno polje omogućuje vozaču da vidi iza ugla i predstavlja savršen dodatak retrovizorima kada je preglednost ograničena.

Bezbijednost djece

Naše bezbjednosne inovacije čuvaju bezbijednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili u tom periodu. Sa novom generacijom Volvo autosjedalica za djecu, iskoristili smo sve što smo dosad naučili, a vama omogućili da uživate u rezultatima.

Autosjedalica za djecu, autosjedalica za bebe

Osmišljeno da pruži udobnost i zaštitu bebama uzrasta do godinu dana, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućuje jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se prikladno podešavati sa prednje strane.

Čitaj više

Autosjedalica za djecu, okrenuta unazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luskuzne, nove vunene presvlake, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad pruža optimalnu udobnost i bezbijednost za djecu uzrasta od 9 mjeseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Čitaj više

Sjedište za djecu, podesiva autosjedalica

Naša podesiva autosjedalica za djecu koriste djeca uzrasta 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbijedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Čitaj više

Autosjedalica za decu, podložni jastuk sa naslonom

Autosjedalica za djecu sa dodatnom podlogom namjenjeno je djeci starosti od 4 -10 godina i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo udobnosti i bezbijednosti u različitim uzrastima. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Čitaj više

Polestar optimizacija performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogon ikad Kao rezultat, inženjeri iz Polestara su se fokusirali na 5 kritičnih oblasti performansi kada su razvijali novu generaciju Polestar optimizacija. Imali su holistički pristup i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Zajedno, oni pružaju brži, precizniji i intuitivniji doživljaj u vožnji.
Pronađite optimizaciju za Vaš Volvo

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.