Dodatna oprema za S90

Neka Vaš S90 bude savršeno vozilo za Vaš život sa dodatnom opremom koja zadovoljava sve Vaše potrebe.

KOMPLET ZA DIZAJNIRANJE VANJSKOG IZGLEDA

Odaberite svoj stil

Dodajte stilske detalje svom S90 koristeći naš paket za dizajn vanjskog izgleda koji nudi elemente s tri različita završetka – crnoj boji visokog sjaja, kromu i boji karoserije. Paket uključuje prednji i zadnji spojler, pragove i zadnji difuzor s integrisanim dvostrukim ispušnim cijevima. Odvojeno su na raspolaganju i pojedinačne komponente kojima možete kreirati svoje vozilo prema vlastitim željama.

Stilski dizajnirajte svoj S90

KOLEKCIJA LIFESTYLE

Volvo Cars x Sandqvist

Saradnja između Volvo Cars i Sandqvist, vodećeg švedskog proizvođača torbi i dodataka, utemeljena je na našim zajedničkim vrijednostima i nadahnuću - skandinavskim krajobrazima i urbanom stilu života. Naša zajednička vizija je kreirati artikle koji nude raskoš s razlogom, besprijekornu izradu i savremen, ali bezvremenski dizajn te pokazati kvalitetu, funkcionalnost i inovativnost bez premca.

Kolekcija Lifestyle

Stvoreno za Vas

Paketi opreme za Volvo S90

Paket opreme za zaštitu unutrašnjosti

Zaštitite unutrašnjost svog S90 i ujedno očuvajte elegantni stil zahvaljujući otpornim prostirkama usklađenih boja za prostor za vozača, saputnike i prtljažnik.

Paket krovnih nosača

Povećajte svestranost svog S90 sa aerodinamičnim nosačem prtljage, kompletom za zaključavanje One-Key i 350-litrenom krovnom kutijom sa integrisanim LED osvjetljenjem.

UČINITE GA SVOJIM

Istražite S90

Personalizirajte svoj novi Volvo i kreirajte automobil po svojoj mjeri.

Pogledajte svu dodatnu opremu

Konfigurišite S90