IZRAZITE SE

Prilagodite S90 sopstvenom ukusu uz našu ekskluzivnu ponudu premijum stilskih dodataka.

Vanjski izgled

Jedinstveni opcije za stiliziranje spoljašnjosti novog S90 su napravljene za izražajniju vožnju.
Karoserija sa hromiranim detaljima

Napravljen ekskluzivno za S90, ovaj elegantni paket stajlinga karoserije uključuje spojler za prednji branik usklađen sa bojom karoserije i sa hromiranim dijelovima, jedinstvenim lajsnama za pragove sa hromiranim umetcima, spojlere na poklopcu prtljažnika u boji karoserije, jedinstvene dvojne ispušne cijevi i difuzor u boji karoserije sa hromiranim detaljima.

Spojler na poklopcu prtljažnika

Usklađen sa bojom karoserije vašeg S90, ovaj ekskluzivni spojler na poklopcu prtljažnika ima za cilj da vašoj svakodnevnoj vožnji da sportski elegantan izgled.

Ispušne cijevi, dvojne integrirane sa difuzorom

Ove jedinstvene dvojne ispušne cijevi sa difuzorom u boji karoserije i hromiranim elementima su posebno dizajnirane da se uklope uz spoljašnjost vašeg S90. Stvarajući iluziju četiri ispušne cijevi, dvojne ispušne cijevi daju automobilu dominantniju pojavu i naglašavaju njegov elegantni, a ipak sportski karakter.

21” aluminijumski naplatci sa 10 krakova

Ovi ekskluzivni 21" naplatci sa 10 otvorenih krakova, model turbina, brušenih ivica, tonirane sive boje su specijalno dizajnirani da bi proizveli elegantan i luksuzan izgled. Svaki točak je detaljno testiran na otpor pri kotrljanju i izdržljivost, kao i na reakcije na putu pri različitim vremenskim uslovima.

Kućište ključa u bijeloj koži

Kućište ključa u luksuzno dizajniranoj bijeloj koži. Ručna izrada sa finim detaljima, koji daju ekskluzivan osjećaj skandinavskog luksuza i stila.

Kućište za ključ, orahovina ili tamna brezovina

Takođe možete izabrati između dva ekskluzivna kućišta u orahovini i tamnoj brezovini. Svako drveno kućište za ključ je jedinstveno dizajnirano tako da se slaže sa unutrašnjim dekoracijama i u skladu je sa Volvovim bogatim švedskim naslijeđem.

Tehnologija i ozvučenje

Bilo da omogućuju vozaču da bude povezan ili zabavljaju putnike, naši dodaci imaju po nešto za svakoga.

Apple CarPlay

CarPlay preuzima aplikacije i funkcije koje koristite na vašem iPhone-u i omogućuje vam da ih koristite na centralnom displeju automobila. Možete čak koristiti SIRI funkciju za glasovno upravljanje da biste rukovali elektronskom poštom i SMS porukama, što znači da će vam sva pažnja biti na bezbijednom upravljanju vozilom.

Držač za iPad®.

Uz držač za iPad®, putnici na zadnjim sjedištima sada mogu udobno i bezbijedno koristiti svoje iPad uređaje. Bilo da želite da slušate muziku, gledate film ili surfate internetom, držač za iPad omogućuje putnicima na zadnjim sjedištima da u potpunosti uživaju u svakom putovanju, a posjeduje i dva ulaza za USB putem kojih istovremeno možete puniti dva uređaja.

Polestar optimizacija performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogon ikad Kao rezultat, inženjeri iz Polestara su se fokusirali na 5 kritičnih oblasti performansi kada su razvijali novu generaciju Polestar optimizacija. Imali su holistički pristup i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Zajedno, oni pružaju brži, precizniji i intuitivniji doživljaj u vožnji.
Pronađite optimizaciju za Vaš Volvo

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.