Volvo S90 Inscription

Profinjeno elegantno putovanje

Svojom pažnjom na detalje, S90 Inscription govori o jedinstvenom švedskom osjećaju profinjenosti.

Moderan švedski luksuz

Ekskluzivnost i elegancija

Stvorili smo jedinstveni S90 Inscription paket dodatne opreme kako bismo ispunili vaša najveća očekivanja od švedskog luksuza. Svaki detalj je posebno odabran kako bi vama i vašim putnicima omogućio sofisticirano i zadovoljavajuće iskustvo. Profinjen vanjski dizajn dodatno naglašava izgled S90 dok precizno izrađena unutrašnjost stvara elegantno okruženje za opuštenu vožnju.

Profinjeniji detalji

Inscription predstavlja utjelovljenje modernog švedskog luksuza sa kromiranim detaljima koji naglašavaju izgled automobila. Tu su i dvostruke ispušne cijevi koje stvaraju moćan izgled stražnje strane. Unutrašnjost se sastoji od Comfort sjedala presvučenih nappa kožom, a prednja sjedala su elektronički podesiva. Također dobivate 12-inčnu instrumentnu ploču i Linear Walnut ukrasne dodatke. Po noći, osvjetljenje unutrašnjosti obuhvata svaku kontrolu i prostor za pohranu, a četiri postavke načina vožnje omogućavaju vam prilagođavanje vožnje.

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.