Volvo S90 R-Design

Ponovno otkrijte vožnju

Sportski automobil koji vas povezuje s cestom.

Vožen. S namjerom.

Zahvaljujući jedinstvenom izgledu, S90 R-Design možete osjetiti čim ga vidite. Sjajno crna R-Design rešetka, donja rešetka, umetci za branik, 21-inčni alu-naplatci te integrisane ispušne cijevi stvaraju automobil koji se ističe. R-Design Contour sjedala, upravljač s polugicama mjenjača, dekorativni umetci od karbonskih vlakana i crne stropne presvlake za fokusirano raspoloženje. Sam automobil je pozivnica za vožnju, svaki dan.

Precizna kontrola

Vi ste vozač

Elegantnost S90 sa sportskim duhom R-Design, ova limuzina spaja preciznost i kontrolu te vam daje udobnost. Zategnutije sportsko podvozje, manja visina automobila i ugođeno upravljanje stvaraju oštru responzivnost koju tražite u sportskom automobilu. R-Design Contour sjedala i usklađeni paket opreme čine kabinu odrazom vanjskog izgleda tako da uvijek znate da vozite nešto posebno.

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.