Prilagodite sopstvenom ukusu

Budite jedinstveni sa novim Volvom V40.

Dizajniran za život u gradu


Volvo V40 je kompaktan automobil, savršen za život u gradu. Uz okretno upravljanje, raznovrsnu unutrašnjost i pametnu tehnologiju koja vam olakšava život, V40 je savršen saputnik za nova putovanja.


Putovanja u kreativnost

Za Patrika, Annu, Sabinu, Pontusa i Sagu, Stokholm je mnogo više od grada. Tu cvjeta njihova individualnost. Petoro ljudi, svi strasni kreativci sa jedinstvenom pričom.

Otkrijte detalje

Doživljaj premijum kabine

City Weave presvlake predstavljaju nastavak urbanog skandinavskog izgleda V40. Retrovizor bez okvira i opcioni panoramski stakleni krov stvaraju prostrano utočište, povezujući vas sa okolinom, čak i kada ste u autu.

Volvo On Call

Upravljajte vašim automobilom pritiskom na dugme uz naš sistem za praćenje i hitne slučajeve, koji je spojen sa aplikacijom da bi vam olakšao život.

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.