Volvo V40

Urbani stil za otvorenu cestu

Čist skandinavski dizajn i kabina dizajnirana za udobnost čine V40 posebnim hatchback modelom.

Dizajniran za gradski život

Volvo V40 je kompaktni hatchback koji je savršen za život u gradu. S okretnim upravljanjem, unutrašnjom svestranosti i pametnom tehnologijom koji vam olakšavaju život, V40 je savršen saputnik na svakom putovanju.

Podrška vozaču

Park Assist Pilot

Naš Park Assist Pilot čini parkiranje ugodnijim. Mjeri parkirno mjesto i parkira vaš automobil preuzimanjem upravljanja. Može paralelno parkirati te pomoći prilikom isparkiravanja iz uskih mjesta.
 

Spojite se s vašim automobilom

Unutrašnjost

Vrhunsko iskustvo kabine

City Weave presvlake nastavljaju urbani skandinavski izgled V40. Retrovizor bez okvira i opcioni panoramski stakleni krov stvaraju prostrano utočište koje vas povezuje s vanjskim svijetom - čak i kada ste unutra.
 

Mogućnosti vožnje

Okretno upravljanje

V40 je izrađen kako bi vas oduševljavao prilikom svake vožnje. Brzina i okretnost s brzim rukovanjem, riječ je o sportskoj vožnji u gradu.

Drive-E pogoni

Vrhunski Drive-E motori i napredni prijenos daju responzivnu snagu i nisku potrošnju goriva te emisiju plinova.

D4

Naš sofisticirani Drive-E pogon od 190KS/400Nm omogućava vam da uživate više uz manju potrošnju. Uz pomoć vrhunske tehnologije dizelskog motora, D4 je dizajniran kako bi vam omogućio učinkovito i pouzdano iskustvo vožnje. Učinkovitost i profinjenost ovog pogona čine ga savršenim izborom za poslovne korisnike.
 

Odaberite svoj izričaj

Inscription

Čist, sofisticiran luksuz s naprednom sigurnosti i udobnosti.

R-Design

Savršen spoj užitka vožnje i performansi.

Cross Country

Urbani stil susreće avanturu