Prilagodite ličnom ukusu

Pregledajte našu popularnu ponudu ili se konsultujte se sa ovlaštenim zastupnikom o cjelokupnoj ponudi završnih detalja.

Vanjski izgled

Da bi vaš automobil bio još ličniji i jedinstveniji, Volvo je razvio dodatke za vanjski izgled koji pojačavaju avanturistički izgled vašeg automobila.

Bočna zaštitna ploča

Bočne zaštitne ploče sa aluminijumskom završnom obradom naglašavaju stav Volvo V40 Cross Country modela i savršeno odgovaraju pragovima i drugoj dodatnoj opremi za stajling karoserije V40 Cross Country modela

Zadnja zaštitna ploča

Ova lijepa zadnja zaštitna ploča sa dvostrukim ispušnim cijevima od hromiranog nehrđajućeg čelika stilizira vaš Volvo na pravi način.

Zadnja dekorativna obloga

Ova stilizirana i robustno napravljena srebrna obloga sa gumenim umecima ne samo da dopunjuje druge detalje iz kompleta opreme za stajling karoserije vašeg Volvo modela, već i štiti zadnji branik prilikom utovara i istovara.

Atria aluminijumski naplatci 7.5x19"

Premijum naplatci dodaju uglađen, sportski prizvuk vašem V40 Cross Country. Dostupno u sjajnoj i mat crnoj boji.

Tehnologija i ozvučenje

Krećite se lako i sa stilom ili upotrijebite pomoć za parkiranje. A sa našim dodacima za tehnologiju i ozvučenje dobijate potpuno zvučno i vizuelno, iskustvo, bezbijednost i zabavu.

Pilot za pomoć pri parkiranju

Dozvolite vašem automobilu da se sam parkira. Na pritisak dugmeta, sistem skenira parking mjesto uz pomoć ultra-zvuka i obavještava vas da li ima dovoljno prostora. Kada poravnate automobil uz ivičnjak, potrebno je samo da kontrolišete brzinu i smjer kretanja, dok pilot za pomoć pri parkiranju preuzima upravljanje volanom i savršeno vas parkira.

Kamera za pomoć pri parkiranju, zadnja

Parkiranje unazad na usko parking mjesto može da bude stresno, pa bi vam dobro došle i oči na potiljku. Vaš Volvo može da Vam pruži tu natprirodnu moć uz pomoć kamere na vratima prtljažnog prostora koja znatno povećava Vaše vidno polje iza automobila.

Sensus Navigacija

Pronađite put i povežite se sa našim aplikacijama na bazi tehnologije oblaka da biste stigli do najbližih mesta koja su vam potrebna ili pronašli slobodno parking mesto. Izaberite svoje odredište uz pomoć glasovne komande ili unaprijed pomoću mobilnog telefona. Ažuriranje karata je uključeno u ponudu.

Pakovanje i utovar

Praktično ili elegantno - zašto praviti kompromis? Sa našim dodacima za pakovanje i utovar dobijate najbolje od oba i olakšavate sebi svakodnevni život. Da biste uljepšali izgleda vašeg Volvoa, možete uskladiti boje nekih od dodataka sa vašim automobilom.

Odvojiva kuka za vuču

Ova izdržljiva i univerzalna kuka za vuču je specijalno konstruirana za vaš Volvo. Lako i jednostavno se postavlja i skida, kada god je potrebno. Da bi Vaš Volvo i dalje dobro izgledao, poklopac otvora za kuku za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Krovni nosači

Ovi aerodinamični aluminijumski nosači prtljaga se postavljaju direktno na šine čineći krovni sistem za nošenje prtljaga koji je lak za korištenje. Dodajte držač za skije ili drugu Volvo dodatnu opremu za nošenje tereta i krenite na put.

Sigurnosna rešetka

U slučaju naglog kočenja, sigurnosna rešetka štiti putnike u automobilu od teških, nepričvršćenih dijelova tereta koji mogu postati opasni projektili.

Podloga za raspoređivanje prtljaga

Podloga za raspoređivanje vam omogućuje da stvari lijepo organizuje na ili ispod poda prtljažnika. Uz pomoć tri pokretne aluminijumske pregrade, možete da napravite prostore za čuvanje po vašem ukusu, a podloga je sama po sebi predviđena za teške uslove. Postoji model za podove prtljažnika sa dva nivoa, kao i za standardne prtljažnike.

Bezbijednost djece

Naše bezbjednosne inovacije čuvaju bezbijednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili u tom periodu. Sa novom generacijom Volvo autosjedalica za djecu, iskoristili smo sve što smo dosad naučili, a vama omogućili da uživate u rezultatima.

Autosjedalica za djecu, autosjedalica za bebe

Osmišljeno da pruži udobnost i zaštitu bebama uzrasta do godinu dana, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućuje jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se prikladno podešavati sa prednje strane.

Čitaj više

Autosjedalica za djecu, okrenuta unazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luskuzne, nove vunene presvlake, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad pruža optimalnu udobnost i bezbijednost za djecu uzrasta od 9 mjeseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Čitaj više

Sjedište za djecu, podesiva autosjedalica

Naša podesiva autosjedalica za djecu koriste djeca uzrasta 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbijedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Čitaj više

Autosjedalica za decu, podložni jastuk sa naslonom

Autosjedalica za djecu sa dodatnom podlogom namjenjeno je djeci starosti od 4 -10 godina i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo udobnosti i bezbijednosti u različitim uzrastima. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Čitaj više

Polestar optimizacija performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogon ikad Kao rezultat, inženjeri iz Polestara su se fokusirali na 5 kritičnih oblasti performansi kada su razvijali novu generaciju Polestar optimizacija. Imali su holistički pristup i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Zajedno, oni pružaju brži, precizniji i intuitivniji doživljaj u vožnji.
Pronađite optimizaciju za Vaš Volvo

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.