Prilagodite ličnom ukusu

Pregledajte našu popularnu ponudu ili se konsultujte se sa ovlaštenim zastupnikom o cjelokupnoj ponudi završnih detalja.

Vanjski izgled

Da bi vaš automobil bio još ličniji i jedinstveniji, Volvo je razvio dodatke za vanjski izgled koji pojačavaju dinamičku eleganciju vašeg automobila.

Dekorativni spojler prednjeg branika

Daje prednjem kraju automobila dinamičniji i ekskluzivniji izgled. Na raspolaganju su tri verzije u mat bojama koje odgovaraju drugoj dodatnoj opremi iz kompleta opreme za stajling karoserije, kao i verzija u osnovnoj boji predviđena za kasnije farbanje.

Bočna zaštitna ploča

Bočna zaštitna ploča je proizvod koji svojom elegantnim i ekskluzivnim izgledom upotpunjuje bokove automobila u kombinaciji sa drugom dodatnom opremom iz kompleta opreme za stajling karoserije. Na raspolaganju su tri verzije u mat bojama koje Vam omogućuju da još više naglasite osobeni izgled automobila.

Difuzor

Difuzor se koristi u kombinaciji sa integriranim ispušnim cijevima. Zajedno daju zadnjem kraju automobila elegantniji i sportskiji izgled. Postoje tri verzije difuzora u mat bojama koje Vam omogućuju da još više naglasite osobeni izgled automobila.

Tehnologija i ozvučenje

Krećite se sa stilom i lagodno, pretvorite vaš Volvo u pokretni centar za zabavu, ili koristite pomoć za parkiranje. Sa našim dodacima za tehnologiju i ozvučenje dobijate potpuno zvučno i vizuelno, iskustvo, bezbijednost i zabavu.

Zabava na zadnjim sjedištima

Putnici na zadnjim sjedištima će uživati u putovanju kao nikada prije uz pomoć našeg sistema za zabavu nove generacije sa LCD ekranima za namjenske DVD plejere. Predviđene su i bežične slušalice i jedan daljinski upravljač.

Park Assist kamera, prednji mrtvi ugao

Ništa nije izazovnije od savladavanja uskih izlaza i raskrsnica gdje je preglednost često ograničena. Želimo da Vam olakšamo život uz pomoć svoje Park Assist kamere, za prednji mrtvi ugao, koja Vam omogućuje da "vidite iza ugla" jer ima vidno polje od 180° lijevo i desno ispred Vas.

Kamera za pomoć pri parkiranju, zadnja

Parkiranje unazad na usko parking mjesto može da bude stresno, pa bi vam dobro došle i oči na potiljku. Vaš Volvo može da Vam pruži tu natprirodnu moć uz pomoć kamere na vratima prtljažnog prostora koja znatno povećava Vaše vidno polje iza automobila.

Sensus Navigacija

Pronađite put i povežite se sa našim aplikacijama na bazi tehnologije oblaka da biste stigli do najbližih mesta koja su vam potrebna ili pronašli slobodno parking mesto. Izaberite svoje odredište uz pomoć glasovne komande ili unaprijed pomoću mobilnog telefona. Ažuriranje karata je uključeno u ponudu.

Pakovanje i utovar

Praktično ili elegantno - zašto praviti kompromis? Sa našim dodacima za pakovanje i utovar dobijate najbolje od oba i olakšavate sebi svakodnevni život. Da biste uljepšali izgleda vašeg Volvoa, možete uskladiti boje nekih od dodataka sa vašim automobilom.

Odvojiva kuka za vuču

Ova izdržljiva i univerzalna kuka za vuču je specijalno konstruisana za Vaš Volvo. Lako i jednostavno se postavlja i skida, kada god je potrebno. Da bi Vaš Volvo i dalje dobro izgledao, poklopac otvora za kuku za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Krovni nosači

Ovi specijalno projektovani nosači tereta se praktično i bezbijedno postavljaju na pripremljene krovne šine na vašem Volvo automobilu. Lako se postavljaju i po potrebi kombinuju sa dodatnim držačima.

Sigurnosna rešetka

Ova čelična rešetka sa gasnim podizanjem štiti vas i vaše putnike od nepričvršćenog tereta pri naglom kočenju. Kada nije potrebna, rešetka - koja je usklađena sa bojom enterijera - jednostavno se sklapa uz krov.

Dekorativna traka na zadnjem braniku

Naša dekorativna traka na zadnjem braniku je elegantno rješenje koje održava vaš V60 u vrhunskom stanju. Ova izdržljiva samoljepljiva traka usklađena sa dizajnom vašeg sportskog karavan vozila štiti zadnji branik od ogrebotina do kojih može doći pri ubacivanju prtljaga.

Polestar sportski dijelovi

Otkrijte novi asortiman Polestar sportskih dijelova Napravljeni da omoguće poboljšane performanse tokom cijele godine i gde god da krenete.

Kompletan asortiman možete vidjeti na polestar.com
Šasija

Jedino S60 i V60 imaju upornicu. Dostupna je u okviru Paketa dijelova za šasiju, uz unaprijeđenje amortizere i opruge. Funkcija upornice je da poboljša preciznost upravljanja i produži trajanje guma.

Točkovi

19" aluminijumski naplatci sa gumama visokih performansi. Laki naplatci olakšavaju preciznost upravljanja. Na njima se nalaze Bridgestone Potenza gume, koje su iscrpno testirane u cilju uspostavljanja optimalnog pritiska.

Usisni i ispušni sistem

Polestar sportski filteri za zrak poboljšavaju protok zraka ka motoru, na taj način povećavajući performanse ne utičući na trajnost. Zadnji difuzor služi da efikasnije usmjerava zrak ispod automobila, na taj način povećavajući prianjanje. Također, savršeno se uklapa uz Polestar auspuh.

Kompletan paket

Polestar zadnji spojler je iscrpno testiran kako bi se poboljšao protok zraka time povećavajući stabilnost pri velikim brzinama i aerodinamičnost. Uz to pruža i elegantniji izgled. Kompletan paket takođe obuhvata kompletan asortiman sportskih dijelova.

Bezbijednost djece

Naše bezbjednosne inovacije čuvaju bezbijednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili u tom periodu. Sa novom generacijom Volvo autosjedalica za djecu, iskoristili smo sve što smo dosad naučili, a vama omogućili da uživate u rezultatima.

Autosjedalica za djecu, autosjedalica za bebe

Osmišljeno da pruži udobnost i zaštitu bebama uzrasta do godinu dana, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućuje jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se prikladno podešavati sa prednje strane.

Autosjedalica za djecu, okrenuta unazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luskuzne, nove vunene presvlake, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad pruža optimalnu udobnost i bezbijednost za djecu uzrasta od 9 mjeseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Sjedište za djecu, podesiva autosjedalica

Naša podesiva autosjedalica za djecu koriste djeca uzrasta 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbijedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Autosjedalica za decu, podložni jastuk sa naslonom

Autosjedalica za djecu sa dodatnom podlogom namjenjeno je djeci starosti od 4 -10 godina i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo udobnosti i bezbijednosti u različitim uzrastima. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Polestar optimizacija performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogon ikad Kao rezultat, inženjeri iz Polestara su se fokusirali na 5 kritičnih oblasti performansi kada su razvijali novu generaciju Polestar optimizacija. Imali su holistički pristup i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Zajedno, oni pružaju brži, precizniji i intuitivniji doživljaj u vožnji.
Pronađite optimizaciju za Vaš Volvo

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.