Prilagodite ličnom ukusu

Pregledajte našu popularnu ponudu ili se konsultujte se sa ovlaštenim zastupnikom o cjelokupnoj ponudi završnih detalja. 

Vanjski izgled

Da bi vaš automobil bio još ličniji i jedinstveniji, Volvo je razvio dodatke za vanjski izgled koji pojačavaju dinamičku eleganciju vašeg automobila.

Ploče na pragovima, svjetleće, prednje

Ploče na pragovima prednjih vrata od brušenog nehrđajućeg čelika Integrisatno LED osvjetljenje daje pragu sportski i elegantan izgled. Pri otvaranju vrata ploče na pragovima se pale zajedno sa unutrašnjim osvjetljenjem. Svjetlo se napaja putem baterije, pa je instalacija veoma brza i laka, nema kablova. Ploče na pragovima rade nezavisno od unutrašnjeg osvjetljenja automobila.

Dekorativna traka na zadnjem braniku

Naša dekorativna traka na zadnjem braniku je elegantno rješenje koje održava vaš V60 u vrhunskom stanju. Ova izdržljiva samoljepljiva traka usklađena sa dizajnom vašeg sportskog karavan vozila štiti zadnji branik od ogrebotina do kojih može doći pri ubacivanju prtljaga.

Tehnologija i ozvučenje

Krećite se sa stilom i lagodno, pretvorite vaš Volvo u pokretni centar za zabavu, ili koristite pomoć za parkiranje. Sa našim dodacima za tehnologiju i ozvučenje dobijate potpuno zvučno i vizuelno, iskustvo, bezbijednost i zabavu.

Zabava na zadnjim sjedištima

Putnici na zadnjim sjedištima će uživati u putovanju kao nikada prije uz pomoć našeg sistema za zabavu nove generacije sa LCD ekranima za namjenske DVD plejere. Predviđene su i bežične slušalice i jedan daljinski upravljač.

Park Assist kamera, prednji mrtvi ugao

Ništa nije izazovnije od savladavanja uskih izlaza i raskrsnica gdje je preglednost često ograničena. Želimo da Vam olakšamo život uz pomoć svoje Park Assist kamere, za prednji mrtvi ugao, koja Vam omogućuje da "vidite iza ugla" jer ima vidno polje od 180° lijevo i desno ispred Vas.

Kamera za pomoć pri parkiranju, zadnja

Parkiranje unazad na usko parking mjesto može da bude stresno, pa bi vam dobro došle i oči na potiljku. Vaš Volvo može da Vam pruži tu natprirodnu moć uz pomoć kamere na vratima prtljažnog prostora koja znatno povećava Vaše vidno polje iza automobila.

Sensus Navigacija

Pronađite put i povežite se sa našim aplikacijama na bazi tehnologije oblaka da biste stigli do najbližih mesta koja su vam potrebna ili pronašli slobodno parking mesto. Izaberite svoje odredište uz pomoć glasovne komande ili unaprijed pomoću mobilnog telefona. Ažuriranje karata je uključeno u ponudu.

Pakovanje i utovar

Praktično ili elegantno - zašto praviti kompromis? Sa našim dodacima za pakovanje i utovar dobijate najbolje od oba i olakšavate sebi svakodnevni život. Da biste uljepšali izgleda vašeg Volvoa, možete uskladiti boje nekih od dodataka sa vašim automobilom.

Odvojiva kuka za vuču

Ova izdržljiva i univerzalna kuka za vuču je specijalno konstruisana za Vaš Volvo. Lako i jednostavno se postavlja i skida, kada god je potrebno. Da bi Vaš Volvo i dalje dobro izgledao, poklopac otvora za kuku za vuču je usklađen sa bojom automobila.

Krovni nosači

Ovi specijalno projektovani nosači tereta se praktično i bezbijedno postavljaju na pripremljene krovne šine na vašem Volvo automobilu. Lako se postavljaju i po potrebi kombinuju sa dodatnim držačima.

Sigurnosna rešetka

Ova čelična rešetka sa gasnim podizanjem štiti vas i vaše putnike od nepričvršćenog tereta pri naglom kočenju. Kada nije potrebna, rešetka - koja je usklađena sa bojom enterijera - jednostavno se sklapa uz krov.

Bezbijednost djece

Naše bezbjednosne inovacije čuvaju bezbijednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili u tom periodu. Sa novom generacijom Volvo autosjedalica za djecu, iskoristili smo sve što smo dosad naučili, a vama omogućili da uživate u rezultatima.

Autosjedalica za djecu, autosjedalica za bebe

Osmišljeno da pruži udobnost i zaštitu bebama uzrasta do godinu dana, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućuje jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se prikladno podešavati sa prednje strane.

Čitaj više

Autosjedalica za djecu, okrenuta unazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luskuzne, nove vunene presvlake, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad pruža optimalnu udobnost i bezbijednost za djecu uzrasta od 9 mjeseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Čitaj više

Sjedište za djecu, podesiva autosjedalica

Naša podesiva autosjedalica za djecu koriste djeca uzrasta 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbijedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Čitaj više

Autosjedalica za decu, podložni jastuk sa naslonom

Autosjedalica za djecu sa dodatnom podlogom namjenjeno je djeci starosti od 4 -10 godina i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo udobnosti i bezbijednosti u različitim uzrastima. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Čitaj više

Polestar optimizacija performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogon ikad Kao rezultat, inženjeri iz Polestara su se fokusirali na 5 kritičnih oblasti performansi kada su razvijali novu generaciju Polestar optimizacija. Imali su holistički pristup i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Zajedno, oni pružaju brži, precizniji i intuitivniji doživljaj u vožnji.
Pronađite optimizaciju za Vaš Volvo

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.