Volvo V60 Polestar

Performanse za stvarni život

Iskusite uzbudljivu vožnju u automobilu visokih performansi, prilagođenom izazovima svakodnevnih putovanja.

Održivost vođena snagom

Održivost vođena snagom. Volvo je već godinama posvećen razvijanju održivih vozila. I mi u Polestar-u smo uvijek dijelili tu posvećenost.

Kada su naši inženjeri pogledali originalne pogonske sklopove Volvo automobila S60 i V60, napravili su više od 70 izmjena i nadogradnji, ne utičući negativno na efikasnost i emisiju CO2.

Ova nova generacija laganog Drive-E pogonskog sklopa, koga čini izuzetno efikasni 2.0-litarski četvorocilindrični turbo benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem uparen sa Geartronic automatskim mjenjačem sa osam brzina, obezbjeđuje za vas najbolje performanse pri bilo kojoj brzini motora.

Sa trkaće staze na put

Usavršen iskustvom i inženjeringom od gotovo dvije decenije na trkačkoj stazi, V60 je prošao kroz dugotrajan period razvoja da bi postao vozilo visokih performansi koje zaslužuje Polestar oznaku.

Precizno upravljanje

Opremljen sa 80% krućim oprugama i Öhlins, V60 Polestar šasija reaguje na svaku promjenu na putu.

Lagano mijenjanje brzina

Preuzmite kontrolu uz pomoć V60 Polestar osmostepenog automatskog mjenjača ili ručnih komandi mjenjača na volanu, podešenim prema Polestar specifikacijama.

Precizno zaustavljanje

Kočioni sistem velikog kapaciteta, uparen sa specijalnim točkovima i zimskim i ljetnjim gumama stvara superiornu izdržljivost kočnica.

- Autocar -

Polestar je riješio da napravi brz, bezbijedan i pouzdan drumski automobil, i sve u svemu to je upravo ono što su uradili.

ISKUSITE POLESTAR

Da biste iskusili optimalne vozne mogućnosti i kontrolu, zakažite probnu vožnju za S60 i V60 Polestar u ovlaštenim salonima ili napravite automobil po sopstvenom ukusu prije nego što sjednete za volan.

Saznajte više
Za više informacija posjetite Polestar sajt.


Go to Polestar.com