ZA VIŠE DOŽIVLJAJA

Volvo V90 Cross Country

Otkrijte automobil za sve cestovne uslove, koji kombinuje skandinavski oblik sa švedskom izradom.

Spreman za svaku avanturu

V90 Cross Country, osmišljen za intenzivnije avanture, uvijek će Vas udobno dovesti do cilja. Crna maska sa kromiranim dodacima, obrube prozorskih stakala crne boje visokog sjaja i integrisane dvostruke ispušne cijevi ostavljaju jak dojam. 21-inčni alu-naplaci iz asortimana dodatne opreme naglašavaju odlučan izgled vozila. U unutrašnjosti su sjedišta Comfort s presvlakama od perforirane Nappa kože s ukrasnim šavovima Cross Country. A tehnologija pogona, popust funkcije Hill Descent Control, pobrinut će se kako se u zahtjevnim uslovima ne biste zaustavljali.

Konfigurišite V90 Cross Country

VOLVO V90 Cross Country POGLED OD 360°

Pogled izbliza

Istražite Volvo V90 Cross Country iznutra i izvana s našim interaktivnim pogledom od 360°.

TapToExplore
360view Backto360view
v90cc_low90_360experience

Detalji o paketu opreme za Cross Country

Ekskluzivni naplaci

Lijepi alu-naplaci od 19 do 21 inči naglašavaju upečatljivost V90 Cross Country. Naš prepoznatljiv završetak dijamantnog reza stvara jedinstveno odvažan, tehnički savršen izgled.

Robustan stil

Metalna zaštita karoserije Charcoal te prednja i zadnja zaštitna ploča na podvozju pomažu zaštiti lak vozila. Veći odmak vozila od tla i 19-inčni naplaci iz asortimana serijske opreme zaokružuju terenski izgled.

Za sve cestovne uslove

Pogon na sva četiri točka pruža Vam dodatnu mjeru samopouzdanja u lošim cestovnim uslovima. Način Off-Road ponovno prilagođava responzivnost vozila i omogućava lakšu terensku vožnju.

Umeci Black Walnut

Za umetke Black Walnut, koji su ekskluzivni za Cross Country, koristili smo sjevernoamerički orah sa simetričnim uzorcima i oblogom od furnira.

Pogledaj sve specifikacije

Učinite ga svojim

Kreirajte svoj savršen Volvo V90. Odaberite iz širokog asortimana boja, specifikacija i dodatne opreme.

Konfigurišite svoj Volvo

Istražite seriju V90

Uporedite pakete opreme
Momentum

PREMIUM

Cross Country

AVANTURA