Vaš život, vaš Volvo XC40

Stvorite Volvo XC40 koji je savršen za način na koji živite uz pomoć Volvo dodataka koji su dizajnirani oko vas i vašeg automobila

21-inčni alu-naplatci otvorenih krakova

Ovi 21-inčni naplatci s 5 krakova naglašavaju snažan karakter Volva XC40. Dijamantni rez odlično komplementira smione i jednostavne linije automobila.

Pakovanje i polazak

Živite život punim plućima - Volvo Cars dodaci stvoreni su kako bi učinili vaš Volvo XC40 još svestranijim.

Zašitna čelična rešetka

Naša snažna čelična rešetka stvara čvrstu pregradu između putnika i prtljažnog prostora. Ugrađena je uz pomoć jednostavnih tačaka vezivanja, pomaže vam prevesti ljubimca ili nezgrapni teret na najsigurniji mogući način.

Podna prostirka za prtljažnik s dva lica.

Ova podna prostirka s dva lica na jednoj strani je izrađena od visoko kvalitetnog tekstila, a na drugoj od vodootporne plastike kako bi odgovarala raznim potrebama. Izdržljiva i praktična, ova prostirka se također može proširiti kako bi zaštitila stražnja sjedala ako su spuštena.

Držač bicikala, namontiran na okvir

Ovaj držač bicikala omogućava vam da sa sobom nosite ono što volite. Izrađen od čvrstog, ali lakog aluminija, drži bicikle na mjestu uz pomoć brzo otpuštajuće kopče koje se može namjestiti i zaključati. Ručica zatezača drži bicikl na mjestu dok vozite.

Sklopiva kuka za vuču

Naša sklopiva kuka za vuču je tu kada je trebate, a kada ste gotovi samo je pospremite. Pritisnite gumb na prtljažniku i elektronski se izvlači. Samo je trebate učvrstiti na položaj jednim klikom. Dostupan je i držač bicikala koji je dizajniran kako bi odgovarao kuki za vuču.

Dječija sigurnost

Naše sigurnosne inovacije već pedeset godina pomažu pri sigurnosti djece u automobilu. Mnogo smo naučili u tom vremenu. S novom generacijom Volvo dječjih sjedalica sve što smo naučili smo prenijeli na vas.

Dječija sjedalica, sjedalica za novorođenčad

Dizajnirana kako bi pružila udobnost i sigurnost novorođenčadi 0-1 godine, naša sjedalica okrenuta prema natrag dolazi s duboko oblikovanim sjedalom, novim luksuznim vunenim presvlakama i visokim bočnim štitnicima. Velika središnja ručka se jednostavno namješta, a naslon za glavu može biti prebačen sprijeda.

Dječija sjedalica okrenuta prema natrag

Uz poboljšanje prostora za noge, dodatne opcije za nagib i naslon te luksuzne vunene presvlake, naša dječja sjedalica okrenuta prema natrag pruža optimalnu udobnost i sigurnost za djecu od 9 mjeseci do 6 godina. Kompaktni dizajn i mala težina znače jednostavnu instalaciju, prilagođavanje i uklanjanje.

Dječja sjedalica, booster sjedalica

Naša dječija booster sjedala omogućavaju djeci između 4 i 10 godina da putuju okrenuta prema natrag. Podstavljeni naslon za glavu, visoki bočni štitnici i zaštita za ramena garantuju sigurno putovanje dok presvlake od luksuzne vune garantuju udobno putovanje.

Dječija sjedalica, booster jastuk/naslon, vuna

Dizajniran za djecu između 4 i 10 godina, naši booster jastuk i naslon za leđa osiguravaju da je sigurnosni pojas uvijek u pravilnom položaju kako bi djeci omogućio istu razinu sigurnosti kako rastu. Luksuzne presvlake od vune omogućuju im udobnost. Naslon za leđa može se namjestiti u položaj za spavanje/odmor i dolazi s pet različitih opcija visine.