SAVREMENI LUKSUZ

Volvo XC40 Inscription

Savremeni skandinavski dizajn, ekskluzivni materijali i funkcije.

Progresivni luksuz

Kad je riječ o XC40 Inscription, sve se vrti oko gradskog luksuza. Ekskluzivni elementi dizajna vanjskog izgleda, diskretna oznaka i mogućnosti posebnih vanjskih detalja u bojama upućuju na to da je riječ o svojevrsnom XC40. Kožne presvlake i jedinstveni detalji dočaravaju osjećaj luksuza u unutrašnjosti, a pametna tehnologija pruža nadzor tokom vožnje.

Konfigurišite XC40 Inscription

Detalji o paketu opreme Inscription

Ekskluzivni dizajn

XC40 Inscription odlikuje jedinstven izgled s kromiranim elementima za masku i prozore te nosačima u svijetlom aluminiju.

Švedski luksuz

Ručica mjenjača od kristala Orrefors i ukrasni elementi Driftwood – jedinstveno obrađeno drvo – dočaravaju pristan, savremen osjećaj vrhunske izrade u kabini.

Vrhunski dodir

Presvlake od vrhunske kože dio su serijske opreme XC40 Inscription. Na raspolaganju su u brojnim bogatih bojama koje odlično upotpunjavaju odvažni dizajn unutrašnjosti.

Pravi stav

Zahvaljujući izvanredno dizajniranim 18-, 19- ili 20-inčnim alu-naplacima, XC40 odlikuje još odlučniji stav na cesti. Završetak dijamantnog reza, koji je odlika proizvođača Volvo Cars, dodaje tehnički usavršenu i briljantnu kvalitetu.

Pogledaj sve specifikacije

Učinite ga svojim

Kreirajte svoj savršen Volvo XC40. Odaberite iz širokog asortimana boja, specifikacija i dodatne opreme.

Konfigurišite svoj Volvo

Istražite seriju XC40

Uporedite pakete opreme
Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORTSKI DUH

Inscription

LUKSUZ