Prilagodite ličnom ukusu

Pregledajte našu popularnu ponudu ili se konsultujte se sa ovlaštenim zastupnikom o cjelokupnoj ponudi završnih detalja.

Vanjski izgled

Uz dva premijum kompleta za stilizovanje i širokim spektrom dodataka, možete svom XC90 dati lični pečat.
Vanjski izgled

Ovaj luksuzni komplet uključuje Tech Matte Black vanjske ivice, prednje i zadnje zaštitne ploče od nehrđajućeg čelika, prednje dekorativne okvire, integrirane ispušne cijevi i integrirane stepenike sa osvjetljenjem.

22" aluminijumski naplatci

Premijum naplatci, sa 6-duplih krakova, brušenih ivica u mat crnoj boji daju sportsku crtu Vašem potpuno novom XC90 modelu.

Stepenici

Stepenici, integrirani sa osvjetljenjem. Ekskluzivni i elegantni stepenici naglašavaju luksuzan izgled automobila.

Komplet za stilizovanje zaštitnih ploča

Komplet za stajling sa elegantnim zaštitnim pločama od nehrđajućeg čelika daje luksuznu notu Vašem XC90 modelu. Uključuje dvostruke integrirane ispušne cijevi koje upotpunjuju elegantan, a moćan izgled. Ovaj komplet za stilizovanjekoji može da se poruči u svim bojama karoserije uključuje zaštitne ploče na zadnjem i prednjem braniku.

Tehnologija i ozvučenje

Upotpunite najnovije XC90 intuitivne kontrole vozača i vrhunski audio užitak dodacima za vaše jedinstvene potrebe.

Držač za iPad®.

Držač za iPad omogućuje vam da bezbijedno i ergonomski ispravno koristite vaš iPad na zadnjem sjedištu jer je postavljen u horizontalnoj i udobnoj poziciji Ponesite vaš iPad sa sobom u auto i uživajte u njegovim aplikacijama tokom vožnje. Slušajte muziku, odgledajte film, čitajte mejlove ili surfajte internetom. Volvo držač za iPad vam to omogućuje.

Sensus Navigacija

Sensus Navigacija Vam daje inteligentno integriranu navigaciju bez mnogo dugmadi. Sensus Navigation Vam daje inteligentno integriranu navigaciju bez mnogo dugmadi. Osim toga, Sensus Navigation Vas povezuje sa aplikacijama i uslugama na bazi tehnologije oblaka koje Vam pomažu da komunicirate kao i da nađete mjesto za parkiranje ili mjesto sa najboljom kafom u gradu.

Pakovanje i utovar

Ovi pametni dodaci su praktični i elegantni, a uz njih ćete od vašeg novog XC90 dobiti maksimum.
Sklopiva kuka za vuču

Pritiskom na dugme možete lako da sakrijete ovu poluelektričnu kuku za vuču kada Vam ne treba.

Čelična rešetka

Pobrinite se da sve ostane na svom mestu. Zaštitna čelična rešetka sprečava da teret poleti napred pri sudaru ili snažnom kočenju.

Kapija za pse

Kapija za pse bezbijedno drži psa na mjestu čak i kada su vrata prtljažnika širom otvorena. U kombinaciji sa zaštitnom rešetkom, zaštitnom oblogom prtljažnika i pregradom prtljažnog prostora, moguće je staviti jednu ili dvije kapije za pse. Kapija se lako otvara i zatvara, ali i skida kada se ne koristi.

Tekstilna patosnica prtljažnog prostora sa dva lica

Ova elegantna tekstilna patosnica Vam omogućuje da zadržite atraktivan izgled prtljažnog prostora čak iako povremeno transportujete prljave terete. Patosnica ima dva lica i vodootporna je – sa jedne strane je izrađena od tkanine usklađene boje, a sa druge od plastike.

Bezbijednost djece

Naše bezbjednosne inovacije čuvaju bezbijednost djece u automobilima više od pedeset godina. Mnogo toga smo naučili u tom periodu. Sa novom generacijom Volvo autosjedalica za djecu, iskoristili smo sve što smo dosad naučili, a vama omogućili da uživate u rezultatima.

Autosjedalica za djecu, autosjedalica za bebe

Osmišljeno da pruži udobnost i zaštitu bebama uzrasta do godinu dana, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad ima udubljen sjedalni dio, luksuzne nove presvlake i visoke bočne ograde. Velika ručka omogućuje jednostavno nošenje jednom rukom, a naslon za glavu može se prikladno podešavati sa prednje strane.

Autosjedalica za djecu, okrenuta unazad

Uz više prostora za noge, dodatne položaje za podešavanje nagiba i luskuzne, nove vunene presvlake, naša autosjedalica za djecu okrenuta unazad pruža optimalnu udobnost i bezbijednost za djecu uzrasta od 9 mjeseci do 6 godina. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i maloj težini, lako je za postavljanje, podešavanje i skidanje.

Sjedište za djecu, podesiva autosjedalica

Naša podesiva autosjedalica za djecu koriste djeca uzrasta 4-10 godina pri vožnji unaprijed. Tapacirani naslon za glavu, bočne ograde i zaštita za ramena osiguravaju bezbijedno putovanje, dok su luksuzne nove vunene presvlake zadužene za udobnost.

Autosjedalica za decu, podložni jastuk sa naslonom

Autosjedalica za djecu sa dodatnom podlogom namjenjeno je djeci starosti od 4 -10 godina i osmišljeno je tako da sigurnosni pojasevi uvijek budu ispravno postavljeni, kako bi djeci obezbijedili isti nivo udobnosti i bezbijednosti u različitim uzrastima. Naslon se može postaviti u položaj za odmor/spavanje i ima šest različitih podešavanja visine.

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.