UTJELOVLJENJE LUKSUZA

Volvo XC90 Excellence

Excellence donosi istinsko iskustvo luksuza zahvaljujući kombinaciji prostora i elegancije XC90 modela s raskoši loungea prvog razreda.

Prikaz muškarca u sofisticiranom zadnjem sjedalu Volvo XC90 Excellence modela

Prvorazredna kabina

XC90 Excellence model predstavlja vrhunac sofisticiranog putovanja. Posebno izrađena prednja sjedišta dolaze s individualnim postavkama namještanja i čine svako putovanje prvorazrednim iskustvom. Sjedišta se mogu hladiti i grijati te imaju masažnu funkciju. Kožne presvlake, Linear Walnut ukrasni umeci i detalji poput kožom presvučene ručice mjenjača stvaraju smirujuću atmosferu. Uz Excellence Lounge model s tri sjedišta možete uživati u vrhunskom okruženju za sklapanje poslova. T8 Twin Engine omogućava gotovo nečujno putovanje, a jedinstveni 21-inčni alu-naplaci doprinose upečatljivom izgledu.

Detaljnije o Excellence paketu opreme

Pogledaj sve specifikacije
Jedinstvena udobnost

Dva zadnja sjedišta predstavljaju utjelovljenje luksuza. Mogu se podesiti prema ličnoj želji, a dolaze i s funkcijama masaže i ventilacije te automatski podesivim produžecima za sjedeći dio.

Vaš privatni prostor

Opustite se uz ugrađeni hladnjak za pića i par ekskluzivnih čaša od Orrefors kristala koji se nalazi u osvjetljenim držačima.

Vrhunsko okruženje

Excellence Lounge varijanta s tri sjedišta omogućava vam uistinu luksuzno iskustvo fleksibilnog prostora. Ovo je jedinstven prostor za posao i odmor.

 
Krupni plan Orrefors kristalnih čaša u Volvo XC90 Excellence modelu

Saznajte više o ostalim XC90 paketima dodatne opreme

Volvo XC90 Momentum paket dodatne opreme
XC90 Momentum

Vrhunsko iskustvo SUV vozila.

Volvo XC90 Inscription paket dodatne opreme
XC90 Inscription

Progresivan moderni luksuz iz Švedske.

Volvo XC90 R-Design paket dodatne opreme
XC90 R-Design

Sportski izraz nadahnut umijećem vožnje.

Volvo XC90 Excellence paket dodatne opreme
XC90 Excellence

Nenadmašivo luksuzni SUV.