UTJELOVLJENJE LUKSUZA

Volvo XC90 Excellence

Excellence donosi istinsko iskustvo luksuza zahvaljujući kombinaciji prostora i elegancije XC90 modela s raskoši loungea prvog razreda.

Prikaz muškarca u sofisticiranom zadnjem sjedalu Volvo XC90 Excellence modela

Prvorazredna kabina

XC90 Excellence model predstavlja vrhunac sofisticiranog putovanja. Posebno izrađena prednja sjedišta dolaze s individualnim postavkama namještanja i čine svako putovanje prvorazrednim iskustvom. Sjedišta se mogu hladiti i grijati te imaju masažnu funkciju. Kožne presvlake, Linear Walnut ukrasni umeci i detalji poput kožom presvučene ručice mjenjača stvaraju smirujuću atmosferu. Uz Excellence Lounge model s tri sjedišta možete uživati u vrhunskom okruženju za sklapanje poslova. T8 Twin Engine omogućava gotovo nečujno putovanje, a jedinstveni 21-inčni alu-naplaci doprinose upečatljivom izgledu.

Detaljnije o Excellence paketu opreme

Pogledaj sve specifikacije
Jedinstvena udobnost

Dva zadnja sjedišta predstavljaju utjelovljenje luksuza. Mogu se podesiti prema ličnoj želji, a dolaze i s funkcijama masaže i ventilacije te automatski podesivim produžecima za sjedeći dio.

Vaš privatni prostor

Opustite se uz ugrađeni hladnjak za pića i par ekskluzivnih čaša od Orrefors kristala koji se nalazi u osvjetljenim držačima.

Vrhunsko okruženje

Excellence Lounge varijanta s tri sjedišta omogućava vam uistinu luksuzno iskustvo fleksibilnog prostora. Ovo je jedinstven prostor za posao i odmor.

 
Krupni plan Orrefors kristalnih čaša u Volvo XC90 Excellence modelu

Saznajte više o ostalim XC90 paketima dodatne opreme

Volvo XC90 Excellence paket dodatne opreme
XC90 Excellence

Sofisticiran i moderan švedski luksuz.

Volvo XC90 Inscription paket dodatne opreme
XC90 Inscription

Sofisticiran i moderan švedski luksuz.

Volvo XC90 R-Design paket dodatne opreme
XC90 R-Design

Posvećen umijeću vožnje.