DODACI

UČINITE VAŠ VOLVO LIČNIJIM

Šta je novo

Nekoliko naših omiljenih dodataka dostupni su na trenutno raspoloživim modelima.

Sensus navigacija

Lako za upotrebu, bez previše dugmića. Primajte informacije preko displeja za vozača, displeja na vjetrobranskom staklu ili centralnog displeja. I povežite se sa aplikacijama koje vam pomažu da pronađete parking mjesto ili najbolju kafu u gradu.

Nosači

Ovi aerodinamični aluminijumski nosači prtljaga se postavljaju direktno na šine čineći krovni sistem za nošenje prtljaga koji je lak za korišećnje. Dodajte držač za skije ili drugu Volvo dodatnu opremu za nošenje tereta i krenite na put.

Kamera za pomoć pri parkiranju (zadnja)

Parkiranje unazad na skučeno parking mjesto može da bude jako stresno, ali uz pomoć kamere za pomoć pri parkiranju dobijate značajno bolju preglednost iza automobila. Kao da imate oči na potiljku.

PRONAĐI RASPOLOŽIVE DODATKE

Izaberite vaš Volvo

Dodaci za nove i sadašnje vozače

Tražite nove krovne nosače? Sigurnosnu rešetku? Autosjedalice za djecu? Sva naša dopunska oprema je napravljena po mjeri za vaš Volvo, dizajnirana za sve vrste avantura, porodice i vozače.

See all accessories

Sensus Connected Touch
Držač za bicikla
Patosnica za prtljažni prostor

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.