KADA JE VOŽNJA BITNA

Švedske performanse

Polestar

Predstavljamo Polestar, Volvov trkaći partner još od 1996. Rođen na trkaćim stazama Švedske i širom svijeta, Polestar razumije da se trka ne dobija u jednom krugu. Da bi pobijedio na trkama i prvenstvima, auto mora stići do ciljne zastavice. Svaki put. A da bi to uspio, mora biti optimalno uravnotežen, bezbijedan i predvidiv. To isto znanje je primjenjeno na svim Polestar proizvodima za putničke automobile. Dakle, bilo da je u pitanju Polestar optimizacija performansi, Polestar sportski dijelovi ili auto koji je dizajnirao Polestar, svi prate istu inženjersku fiolozofiju.

S60 i V60 Polestar

Polestar je stvorio automobile za istinske ljubitelje vožnje, automobile koji su uravnoteženi i predvidivi ostajući vijerni svojoj inženjerskoj filozofiji. Sagrađeni na suštinski bezbijednoj i pouzdanoj Volvo platformi, Polestar automobili se fokusiraju na aktivnog vozača. Uravnotežena, staložena mašina omogućuje zaljubljenicima u vožnju da uživaju u vozilu koje se podjednako dobro snalazi na izuvijanim seoskim putevima kao i na prometnom autoputu, koji nije izgubio na udobnosti, uprkos većoj kontroli koju imate. Da biste potpuno razumjeli o čemu govorimo, vjerovatno bi trebalo da imate jednu probnu vožnju. Uživajte.

Napravljen za performanse

Polestar optimizacija performansi

Drive-E je Volvov najnapredniji pogon ikad Kao rezultat, inženjeri iz Polestara su se fokusirali na 5 kritičnih oblasti performansi kada su razvijali novu generaciju Polestar optimizacija. Imali su holistički pristup i razvili su novi poboljšani softver za motor i mjenjač. Zajedno, oni pružaju brži, precizniji i intuitivniji doživljaj u vožnji.
FIND AN OPTIMISATION FOR YOUR VOLVO

KONTAKTIRAJTE PRODAVCA

Pronađite najbliže zastupništvo ili servis

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.