Serija 40

VOLVO V40 T2 KINETIC EDITION 37.190 KM

Volvo V40 je kompaktna kombilimuzina s toliko karaktera da će Vas osvojiti bez suvišnih riječi. Oduševljava markantnom vanjštinom, agilnošću, raznolikim interijerom i pametnom tehnologijom, -.a u našoj ograničenoj ponudi oduševit će Vas i iznimnom cijenom od 37.190 KM. Uz raznolike pakete opreme oblikujte svoj V40 koji će odražavati Vaš stil. Dobrodošli u Volvo svijet.

+ 1.960 KM za paket Dizel Svaki Volvo stvoren je kako bi prošao brojne kilometre, a dizelski paket u tome će svakako pomoći. Donosi motor s boljom iskoristivi, manjom potrošnjom goriva te većim okretnim momentom već pri manjim brzinama.

+ 1.960 KM za paket Cross Country Paket Cross Country nudi nadogradnju za zahtjevne uvjete vožnje. Samouvjereno će vas odvesti u avanturu bez obzira na vremenske i cestovne uvjete.

+ 3.920 KM za paket Edition Pro Praktičnosti i udobnosti nikada nije previše. Zato smo oblikovali paket Edition Pro s bogatom dodatnom opremom koja brine da je vožnja s vašim Volvom još komfornija.

+ 9.790 KM za paket R-Design Paket R-Design vam omogoćuje da svoj Volvo V40 poboljšate sportskim dodacima u interijeru i vanjštini te ga tako učinite još atraktivnijim.

Rezervirajte test vožnju
 

  Kombinovana potrošnja goriva: 3,4–6,4 l/100 km, emisije CO2: 89–149 g/km. Cijena je sa PDV-om, do registracije i ne uključuje trošak metalik boje i pripreme vozila. Cross Country paket je moguće kupiti po navedenoj cijeni samo uz kupovinu diesel paketa. Opisi opreme važe za V40 i mogu odstupati u slučaju kupovine modela V40 Cross Country. Za tipkarske greške ne odgovaramo. Ponuda važi do prodaje zaliha. Slike su simbolične. Više informacija na volvocars.ba ili kod ovlaštenog Volvo partnera.