VOLVO JE MNOGO VIŠE OD AUTOMOBILA

Iskusite našu prošlost, sadašnjost i budućnost.

Naše angažovanje oko onih koji postanu dio porodice kupovinom Volvo automobila, nastavlja se mnogo godina nakon toga. Na kraju krajeva, mi smo kompanija kojoj su ljudi na prvom mjestu. To se vidi, na primjer, po obuci vozača koju nudimo u Švedskoj, kao i po raznim drugim programima koji se zasnivaju na odnosu sa ljudima. 

Ako nemate tu sreću da živite u Švedskoj, pogledajte izvanredne jedrilice koje učestvuju u Volvo Ocean Race kada budu u vašoj blizini!

Volvo Cars Centar za Posjetioce

Doživite pravo Volvo iskustvo u srcu kompanije Volvo u Geteborgu. Spremili smo vam brojne aktivnosti, bez obzira da li želite da vidite kako se stvaraju novi automobili našoj fabrici, da isprobate najnovije Volvo automobile ili da saznate nešto više o našim vizijama bezbijednosti, zaštite životne sredine, dizajnu i budućoj mobilnosti.

Volvo Cars salon

Posjetite kompaniju Volvo Cars u Kungstredgordenu u Stokholmu. Ovdje možete da saznate nešto više o Volvo brendu, kao i o filozofiji i tehnologiji bezbijednosti, životne sredine, dizajna i buduće mobilnosti. Osim toga, možete uživo da vidite naše automobile i proizvode. Možete čak i da unajmite konferencijski prostor.