UTICAJ NAŠIH PROIZVODA

Životni ciklus

Ova oblast se tiče smanjivanja uticaja koji naši proizvodi imaju na planetu i pružanja ljudima održivih rešenja za mobilnost. Volvo Cars temu posmatra iz perspektive životnog ciklusa. Za nas, ne radi se samo o emisiji izduvnih gasova, već i o tome da budemo vodeća kompanija kada je u pitanju stvaranje održivih proizvoda i bavljenje temama kao što su održivi materijali i prerada.

POSVEĆENOST

1 milion prodatih elektrifikovanih vozila do 2025.

Cilj nam je da do 2025. godine na putevima bude više od 1 miliona naših vozila koja su elektrifikovana. Ovo je ukupna cifra za sve plug-in hibride i električna vozila na bateriju koja će biti prodata. Ovo će biti dostignuto ponudom novih potpuno električnih vozila i širom ponudom plug-in hibridnih vozila.

Stvarna bezbijednost

Pristup naše kompanije stvarnoj bezbijednosti, koji je čini liderom u industriji, je jedinstveni način bavljenja mjerama bezbijednosti vozila. Mi radije pratimo podatke iz stvarnog života kako bismo riješili probleme koji se tiču bezbijednosti i doprinijeli bezbjednijim putevima, nego što se trudimo da zadovoljimo zakonske zahtjeve ili postignemo dobre ocjene na testovima bezbijednosti.

POSVEĆENOST

Naša vizija je da se niko neće teško povrijediti i da niko neće nastradati u novom Volvo automobilu nakon 2020.

Nadamo se da ćemo ovu viziju ostvariti oslanjajući se na našu stručnost i stalnim uvođenjem novina kada je u pitanju bezbijednost vozila.

Iskustva kupaca

Mi smo kompanija gdje su ljudi u prvom planu i gajimo kulturu istinske zainteresovanosti za razumevanje i predviđanje stvarnih potreba, želja i života naših kupaca. Ova tema će pokazati da kupci mogu da se oslone na nas kao na proizvođača automobila i da mi štitimo ono što je bitno za njih pružajući im novine i održiva rješenja u nekoliko različitih oblasti.

POSVEĆENOST

Vođsto uz CleanZone

Cilj nam je da budemo lider u kada je u pitanju korist naših kupaca, nudeći najnaprednija rješenja i materijale u auto-industriji kada je u pitanju snabdijevanje čistim zrakom. Ovo ćemo postići uvođenjem novina u oblasti filtera i materijala, kao i uvođenjem alata za vizualizaciju koji će poboljšati doživljaj kupca.