Volvo bezbijednost djece

Znanje spasava živote

Lotta Jakobsson; Fredrik Heurlin - Viši tehnički rukovodilac u Volvo Cars centru za bezbijednost i Tehnički rukovodilaca za unutrašnju bezbijednost u Volvo Cars razgovaraju o jedinstvenom shvatanju koje Volvo čine liderom u bezbijednosti djece.


Vizija bezbijednosti za sve

DEFINISANJE BEZBIJEDNOSTI TOKOM GENERACIJA

Naše obimni priručnik "Djeca i Automobili" vam daje sve informacije koje su vam potrebne da djecu učinite što bezbjednijim u vašem automobilu. Saznajte kako se ispravno koristi autosjedalica za djecu, i otkrijte šta je kompanija Volvo Cars naučila tokom decenija inovacija i istraživanja.

BEZBIJEDNOST DJECE NA PREDNJEM SJEDIŠTU

Naša preporuka za upotrebu Zračnog jastuka prednje autosjedalice za djecu je dopunjena, zahvaljujući napretku tehnologije zračnih jastuka posljednjih godina. Stoga, imamo nove bezbjednosne preporuke kada su u pitanju djeca koja se voze na prednjem sjedištu Volvo automobila.

Putovanje u prvoj klasi za vašu djecu

Istražujemo nove načine kako da i roditeljima i djeci olakšamo život i učinimo ga udobnijim sa našim Excellence konceptom autosjedalica za decu. Napravljena ekskluzivno za XC90 Excellence, naš najluksuzniji model do sada, ova koncept sjedišta su okrenuta unazad za optimalnu zaštitu, i pružaju izvanrednu bezbijednost, pristupačnost i raznovrsnost.


Otmene. Bezbijedne. Naše nove autosjedalice za decu

Naše nove autosjedalice za decu kombinuju sve što znamo o bezbijednosti sa predivnim skandinavskim dizajnom. Napravljena od izuzetne tkanine koja je 80 procenata prirodna vuna, ove dečije autosjedalice su najudobnije koje smo ikad napravili. Sa našim Volvo autosjedalicama za djecu, vaše dijete će biti bezbijedno gdje god da idete,i kojim god automobilom.

Read more