Autonomna vožnja

Samovozeći automobili na djelu

Stvar koja će promijeniti svijet

Autonomna vožnja, definirana od strane Volvo Cars

U budućnosti, autonomna tehnologija će vam omogućiti da dozvolite svom Volvu da sam vozi, omogućujući vam da ponovo sami upravljate svojim vremenom. To će biti potpuno nov, pogodniji način putovanja, a mi smo već na putu da to pretvorimo u stvarnost.

Sjedite i opustite se

Kako ćete iskoristiti dodatno vrijeme koje ćete imati kada vaš automobil počne samostalno da vozi? Opustićete se uz novine? Završavati poslovne obaveze? Pročitati priču djeci? Šta više, nećete morati da budete u svom automobilu ni pri parkiranju on će sam naći slobodno parking mjesto i parkirati se .Koncept 26

Čini vožnju smislenom

Samovozeći automobili na djelu - Projekat Drive Me

Mi ćemo se pobrinuti za to da se samovozeći automobili sa lakoćom uklope u vaš život i u društvo sa Drive-Me projektom, našim opsežnim istraživanjem tehnologije čiji će krajnji rezultat biti IntelliSafe Autopilot tehnologija. S obzirom na to da će ispitivanje sprovoditi stvarni kupci na pravim putevima, najvjerovatnije će to biti prvi slučaj takve vrste u svijetu.

Stručnjaci koji su ovo omogućili

Volvo Cars je vodeća kompanija na polju autonomne vožnje zahvaljujući razvoju tehnologije koje će oblikovati vašu pokretljivost u budućnosti. Upoznajte ljude koji stoje iza toga.