Šta je autonomna vožnja?

Kako Autonomna vožnja funkcioniše

Danas smo blizu da stvorimo automobile koji su sposobni za pravu autonomnu vožnju, a koji će napraviti revoluciju u načinu na koji putujute i promijeniti društvo nabolje. Ovdje je naš vodič o tome šta znači autonomna vožnja i kako je nastala.

Kako naši samovozeći automobili funkcionišu

IntelliSafe Autopilot - tehnologija u našim samovozećim automobilima će pokrenuti novu eru putovanja, sa bezbjednijim, manje zakrčenim putevima, i lakšom i prijatnijom vožnjom. Vaš Volvo će znati tačno gdje se nalazi i šta je ispred njega, dozvoljavajući vam da mu prepustite vožnju.

 

 

 

 

Erik Coelingh - Viši tehnički rukovodilac za bezbijednost i tehnologije za pomoć vozaču, objašnjava jedinstveni pristup autonomnoj vožnji kompanije Volvo Cars

Fokus je na osobi, ne na tehnologiji. Bitno nam je da je osoba opuštena i da uživa u putovanju

Autonomna tehnologija - Volvo Cars strategija

Samovozeći automobil će sačuvati živote, stvoriti bolju okolinu i pretvoriti vožnju do posla i natrag u produktivno putovanje. Ovo su ključni dijelovi naše strategije za samovozeće automobile - bezbjednija, održiva budućnost u kojoj naši automobili poboljšavaju naš način života i putovanja.

Već je tu - današnja polu-autonomna tehnologija

Naši najnoviji modeli već koriste polu-autonomnu tehnologiju da bi vam olakšali živote; oni prate put ispred, upozoravaju vas na opasnost, i, kada je to neophodno, pomažu sa upravljanjem i kočenjem. Ovo vožnju čini bezbjednijom i opuštenijom.

 

 

Kako smo došli dovde

Mi smo trenutno vodeća kompanija u oblasti autonomne tehnologije. Istražite tehničke inovacije i istraživanja koja su nam omogućila da stignemo do ove tačke.