Već je tu - današnja polu-autonomna tehnologija

Polu-autonomne funkcije već postoje u vašem Volvo automobilu i čine vašu vožnju ugodnijom, lakšom i bezbijednijom.

Pomaže kad zatreba

Novi Volvo S90, V90 i XC90 čine vožnju na autoputu lakšom i bezbjednijom, dok vama prepušta kontrolu nad automobilom i odgovornost za isti. Pri brzinama do 130km/h, naša Pilot Assist tehnologija koči i ubrzava za vas kako bi održala zadanu brzinu, a istovremeno blago upravlja vozilom kako bi vam pomogla da ostanete u traci.

Lako parkiranje

Posljednja generacija Volvo automobila čini parkiranje manje stresnim. Park Asist Pilot obavještava vas ukoliko postoji odgovarajuće parking mjesto i može da parkira automobil kretanjem unazad ili uz ivičnjak na mjesto koje je samo 1.2 puta veće od vašeg automobila. Automobil upravlja umjesto vas - vi samo treba da pazite na mjenjač, kočnicu i gas.


Bezbjednije iskustvo

Sistem automatskog kočenja našeg automobila, koji zovemo Bezbijednost u gradu, pomaže vam da izbjegnete najčešće sudare. Bilo da je dan ili noć, po bilo kakvom vremenu, Bezbijednost u gradu će spriječiti sudar sa pješacima, biciklistima ili automobilom ispred vas. A u našim novim S90, V90 i XC90, auto će čak zakočiti na raskrsnici ukoliko vam se putanja križa sa drugim automobilom.