SENSUS

DOZVOLITE DA VAS ZABAVIMO

Sensus otvara svijet informacija, zabave i povezanosti koje svako putovanje čine zanimljivim. Razumijemo da želite da slušate vašu omiljenu muziku, da ostanete u kontaktu i ponesete svoj digitalni svijet sa sobom. Sensus čini sve ovo, a i mnogo više, mogućim.

Vaša omiljena muzika, gdje god da se nalazite

Preko integrisane Spotify aplikacije možete slušati muziku u vašem Volvou bez povezivanja vašeg telefona. Dobijate besprijekorno iskustvo, sa poboljšanom funkcijom pretrage, a putnici mogu koristiti svoje mobilne telefone kao daljinske za još veću ugodnost. Volvo je prva marka automobila koja nudi ovu integrisanu uslugu u svim novim automobilima u cijelom svijetu.

Povezano, prijatno iskustvo

Sensus Connect predstavlja opseg funkcija koje obogaćuju doživljaj vašeg Volvo automobila, uključujući premijum audio sisteme, unaprijeđenu povezanost i medijske funkcije, aplikacije za zabavu i informisanje.

Apple CarPlay

Apple CarPlay je pametan način da koristite svoj iPhone u svom Volvo automobilu, koji vam omogućuje da primate pozive, gledate karte, birate muziku i koristite aplikacije koristeći centralni displej i kontroli na upravljaču vašeg Volvo automobila. Siri glasovna kontrola je tu da vam pomogne i može da šalje, čita i odgovara na SMS poruke za vas. Sve što vam je potrebno je da povežete vaš telefon preko USB priključka u vašem automobilu.

Premijum ozvučenje Bowers&Wilkins

Na kom god da ste sjedištu, uz naš premijum Bowers&Wilkins sistem ozvučenja možete čuti muziku koju volite onako kako je to izvođač zamislio. Napravljen sa svijetski priznatim premijum brendom audio uređaja Bowers& Wilkins, ovo je jedan od najboljih audio sistema za automobile na svijetu. Sa 19 zvučnika i jedinstvenim niskotonskim zvučnikom sa ventilacijom ugrađenim u strukturu automobila, emitira čist, jasan i moćan zvuk.