Bezbijednost djece je naša struka

Unaprijeđivanje bezbijednosti djeteta u našim automobilima je već dugo princip kojim se rukovodimo u Volvu. Igrali smo ključnu ulogu u razvoju autosjedalica za djecu koja su okrenuta unazad i 1978. godine svijetu smo prvi predstavili podesivu autosjedalicu. Igrali smo ključnu ulogu u razvoju autosjedalica za djecu koja su okrenuta unazad i 1978. godine svijetu smo prvi predstavili podesivu autosjedalicu. Sada nastavljamo da uvodimo novine, koristeći naše znanje i stručnost, da bismo proizveli najbezbjednije automobile. Ključni element naše vizije je da do 2020. godine niko ne nastrada ili bude teško povrijeđen u novom Volvo automobilu.

Štitimo ono što je bitno - Vašu djecu

Želite da svom djetetu pružite najbolju moguću zaštitu u automobilu, a to želimo i mi. Otkrijte kako Vam naše decenije iskustva, naročito u oblasti korištenju autosjedalica za decu okrenutih unazad, pomažu da sačuvate one koje najviše volite.


Lideri u oblasti bezbijednosti djece: historijat

nazad:

napred:

Vizija bezbijednosti za sve

Motiviše se nas spasavanje života

Posvećeni smo tome da učinimo život bezbjednijim ljudima svih uzrasta. Naša vizija je da niko neće biti teško povrijeđen niti nastradati u novom Volvo automobilu nakon 2020.

Volvo bezbijednost djece

Više od 50 godina smo lideri u oblasti bezbijednosti djece, zahvaljujući jedinstvenom pristupu, koji predstavlja kombinaciju iscrpnog istraživanja sa bezgraničnim inovacijama.