AKCIJSKA SERVISNA PONUDA

Zašto posjetiti ovlašteni Volvo servis?

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne metode rada brenda Volvo i originalne zamjenske dijelove možete dobiti samo u ovlaštenom Volvo servisu.

Ovdje Vam obezbjeđujemo vrhunske i personalizovane usluge: specijalizovani stručnjaci u najkraćem mogućem roku popravljaju Vaš Volvo, a uz to Vam je u svakom trenutku dostupan Vaš personalni servisni savjetnik koji Vas može neposredno i detaljno posavjetovati o Vašem vozilu.

Prilikom svake Vaše posjete, mi se povezujemo sa vašim Volvom preko VIDA programa koji kreira kontrolnu listu provjera u zavisnosti od kilometraže. U skladu sa uslugom Volvo Service 2.0 brinemo o nadogradnji softvera Vašeg vozila najnovijim ažuriranjima koji su rezultat saradnje Volva sa vozačima i korisnicima vozila. U Vaše vozilo ugrađujemo samo originalne dijelove koji omogućavaju istinsko Volvo iskustvo, potpunu bezbjednost i savršen komfor.

Cjelokupna lista usluga Volvo servisa

 • Očitavanje grešaka
 • Zamjena motornog ulja, filtera ulja i filtera kabine
 • U zavisnosti od servisnog intervala, vrši se zamjena: svjećica, filtera zraka motora, pomoćnog pojasa, filtera za gorivo, zupčastog kaiša i kočione tečnosti (svake druge godine)
 • Nadogradnja softvera
 • Verifikacija: sigurnosnih pojaseva, baterije, metlica brisača, stanja preumatika i pritiska zraka, sistem hlađenja i otpornosti od smrzavanja, mogućeg curenja motornog ulja i ulja iz mjenjača, upravljanja i prednjeg vješanja, manžetni na poluosovinama i kardanskih zglobova, stanja provodnika i kočionih cilindara, kočionih obloga i diskova, parkirne kočnice, hidrauličkog kočionog sistema, zadnje opruge u skladu sa servisnim intervalom te provjera i ponovno punjenje svih tečnosti u motornom prostoru
 • Čišćenje unutrašnjosti vjetrobranskog stakla (ispred kamere i radara)
 • Doljevanje tečnosti za vjetrobransko staklo
 • Unutrašnje čišćenje vozila
 • Podešavanje podsjetnika na servis

Prijava na servis

Servisna akcija

Odvezite Volvo u bezbrižno proljeće za samo 40 KM.

Zimska vlaga i hladnoća su teška iskušenja i za izdržljiva vozila kao što je Volvo, zato Vam preporučujemo da ga početkom proljeća dovezete na preventivni pregled.

U akcijskoj ponudi za 40 KM nudimo posebno prilagođen servis u okviru kojeg vozilo najprije očistimo, a zatim pregledamo da li je zima oštetila izdpušni sistem, elemente trapa i druge važne komponente. Provjeravamo oštećenja ili ogrebotine na karoseriji, poklopac motora, vjetrobransko staklo i pragove, kao i gumene dijelove na motoru, naplatke i pneumatike. Uz temeljnu provjeru vozila, vršimo i kompjutersku dijagnostiku svih komponenti i ažuriramo softver.

Cjelokupan pregled Vašeg Volva obavljaju naši visokokvalifikovani serviseri koristeći najsavremenije tehnologije.

Pozivamo vas da rezervišete termin i pripremite Volvo za proljećnu vožnju.

Prijava na servis

Välkommen

Iskoristite paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljito ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Cijena usluge je 30 KM, a u slučaju servisa ili popravke vozila, usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašteni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovno organizujemo za Vas.
Prijava na servis

CLASSIC SERVICE

Paket redovnog održavanja za vozila starija od 5 godina

Želimo da Vaš Volvo još dugo besprijekorno vozi i da odlično radi godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Da bi vam omogućili bezbrižnu vožnju punu užitka, u ovlaštenim servisima dajemo kupcima vozila starih 5 godina ili više popust od 15% na dijelove i uslugu redovnog održavanja vozila. Svaki Volvo servis koristi originalne Volvo dijelove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koja čine Vaše Volvo vozilo svaki put još boljim.

Usluga redovnog održavanja uključuje:

 • pregled vozila
 • zamjenu svih filtera i ulja u motoru
 • zamjenu kočionih pločica po potrebi
 • zamjenu kočionih diskova po potrebi
Prijava na servis

Ostala akcijska servisna ponudba

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razumije Vas

Jezik sučelja omogućuje Vam da razumijete obavijesti koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje sučelja na odabrani jezik.
Do 30. 06. 2019 u promocijskoj ponudi promijenite jezik sučelja već od 182,00 KM.

Začinite svoju vožnju s Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volva - pruža mu dodatnu snagu i veći okretni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisije štetnih plinova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju.

Do 30. 06. 2019 iskoristite promocijsku ponudu Polestar optimizacije već od 1.064,00 KM.

Bezbrižno snalaženje cestom

U ovlaštenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za modelne godine od 2011. do 2014. dostupno je po povoljnoj cijeni već od 120,00 KM, a svako sljedeće ažuriranje je besplatno.

Pobrinite se za svoj automatski mjenjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje mjenjača što može dovesti do težih promjena brzina, glasnijeg rada mjenjača i bržeg trošenja. Promjenu ulja preporučujemo svakih 80.000 prijeđenih kilometara.

Do 30. 06. 2019 zamijenite ulje u automatskom mjenjaču već od 350,00 KM.