Zima će biti oštra. Opremite se.

Za vas smo pripremili sve kako bi se dobro pripremili na zimu. Zimski pregled vozila vam nudimo već za 30 KM, a na raspolaganju imate i bogatu ponudu naplataka i druge dodatne opreme za vaš Volvo.

Izbor točkova i ostale dodatne opreme

Za zimsku sezonu pripremili smo bogat izbor dodatne Volvo opreme. Vanjski i unutrašnji izgled Vašeg Volva prilagodite svom stilu i potrebama sa stilskim dodacima iz originalne dodatne opreme. Odaberite Vama najdraži komplet točkova vrhunske kvalitete i pročišćenog skandinavskog dizajna. Mogućnosti je puno, a sve čine Vaša zimska putovanja još udobnijima.
Potražite ponudu za svoje vozilo

Zimski pregled automobila za 30 KM

Za vas smo pripremili paket pregleda automobila prije zime, koji obuhvaća više od 20 sklopova vozila, od rashladne tekućine, sredstva za čišćenje vjetrobranskog stakla do tekućina u motoru, upravljačkog mehanizma i kočionog sistema.
Nudimo vam 15% popusta na:
Novi akumulator
Nove brisače 
Tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla.
 
Preuzmite pdf s kompletnom ponudom
Prijavite se na servis

Iskoristite paket dobrodošlice

U Välkommen paketu stručno educirani servisni tehničari besplatno će pregledati Vaše vozilo i ažurirati njegovu programsku opremu. Svi ovlašteni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA koja jedina osigurava odgovarajući softver za Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša stranka, besplatno Vam pružamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu.  Redovno Vas obavještavamo o novostima, eventualnim pozivima na servis i novim pogodnostima koje svakodnevno oblikujemo za Vas.
Iskoristite pogodnosti paketa

Ostala akcijska servisna ponudba