Originalna dodatna oprema

S našom stilskom dodatnom opremom možete opremiti svoj Volvo kako bi odgovarao vašem stilu i preferencama. Kako bismo podržali vaš jedinstven stil života, stvorili smo niz pametnih rješenja koje će obogatiti svako putovanje - izbor je vaš. Naši automobili utjelovljenje su skandinavskog dizajna. Spajaju ljepotu i jednostavnost te kombinuju autentične materijale sa majstorskom izradom kako bi stvorili proizvod koji obogaćuje vaš svakodnevni život. Volvo Kolekcija donosi broj posebno odabranih proizvoda s istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišom kvalitetom - svaki dio je primjer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski štih vašem životu i savršen je dodatak vašem automobilu.

Kamera za pomoć pri parkiranju unazad za XC40

Zadnjom parking kamerom povećavate vidno polje iza vozila te imate opciju "očiju na potiljku" dok se parkirate. Kamera, koja je gotovo nevidljivo smještena, šalje sliku na ekran Vašeg automobila. Ekran prikazuje odbojnik vozila i veliki dio prostor iza samog vozila. Napredna obrada slike izvedena je tako da bude što realnija. Linije na ekranu prikazuju vanjske dimenzije automobila te kako će se automobil pozicionirati ovisno o uglu volana.

870,00 KM

Krovni nosači za sve aktualne Volvo modele

Na krovni nosač možete brzo i lako instalirati Volvo krovne kutije, nosač bicikla ili bilo koju drugu sportsku opremu.

320,00 KM

Krovna kutija, Sport time 2003, Crna

Ovo je funkcionalna krovna kutija za sve vaše potrebe. Obilježena je dizajnom sa spuštenim dnom pa se integrira u oblik automobila.

647,00 KM

Krovna kutija Space design 420, crna

Ova se kutija može otvoriti s obje strane zahvaljujući sistemu Dual Opening. Aerodinamični dizajn i niz praktičnih specijalnih funkcija zajedno sa darežljivim mjerama znači da se radi o krovnoj kutiji u klasi za sebe.

899,00 KM

Krovna kutija Volvocars dizajna

Krovna kutija dizajnirana u Volvocars ima volumen od 430 litara. Njen aerodinamični dizajn smanjuje otpor zraka, a sportski izgled je naglašen sjajnom crnom bojom.

1.814,00 KM

Nosač za skije

Dizajn i način upotrebe ovog nosača prilagođen je današnjem širokom rasponu modernih skija i snowborda. Patent na zaključavanje sadrži mekanu gumu koja osigurava siguran prevoz vaše opreme. Ovaj flaksibilni nosač je jednostavan za ugradnju i može se priključiti na T utor Vašeg krovnog nosača.

269,00 KM

Sklopivi nosač za skije

Sklopivi nosač za skije znači da nema potrebe za penjanjem na vozilo i prljanjem prilikom utovara i istovara. Jednostavnim povlačenjem, nosač se pomiče u stranu i omogućava lakši pristup Vašim skijama.

316,00 KM

Kamera za pomoć pri parkiranju unazad za XC60

Zadnjom parking kamerom povećavate vidno polje iza vozila te imate opciju "očiju na potiljku" dok se parkirate. Kamera, koja je gotovo nevidljiva, šalje sliku na ekran Vašeg automobila. Ekran prikazuje zadnji branik vozila i veliki dio prostora iza samog vozila. Napredna obrada slike izvedena je tako da bude što realnija. Linije na ekranu prikazuju vanjske dimenzije automobila te kako će se automobil pozicionirati ovisno o uglu volana.

900,00 KM

Zaštitna presvlaka za prednje sjedište za XC90, XC60, S60, S90, V90/CC, V60/CC

Reverzibilna zaštita za sjedište, dizajnirana za prednja sjedišta automobila. Zaštitna presvlaka za prednje sjedište je praktična oprema za imati pri ruci, na primjer nakon treninga ili šetnje šumom. Zaštita je optimizovana za sjedište sa proširivim sjedećim dijelom.
Gornja i donja strana ove dvostrane presvlake ima različita svojstva. Jedna strana se sastoji od izdržljive pletene i udobne tkanine dok druga strana ima funkciju odbijanja vode. Obe strane se mogu jednostavno očistiti brisanjem nakon upotrebe.
Zaštitna presvlaka se jednostavno namješta tako što se objesi preko naslona za glavu, lagano povuče dole i zatim pričvrsti između naslona za leđa i sjedećeg dijela. Jednostavno se uklanja i može se skladištiti u prtljažniku.

177,00 KM

Komplet gumenih tepiha za putničku kabinu174,00 KM

Bilježnica Heritage

Neka putovanja vrijedi zabilježiti. Ova A5 Volvo brendiranda bilježnica je idealna za bilježenje onih detalja koje ne želite zaboraviti. Kako bi istaknuli bogato naslijeđe Volvo Carsa , imena svih Volvo modela su sa ukusom ugravirana u korice ove bilježnice. Veličina 210x148mm. 100 stranica (50 araka)

21,00 KM

Bilježnica recharged

Neka putovanja vrijedi zabilježiti. Ova A5 Volvo brendiranda bilježnica je idealna za bilježenje onih detalja koje ne želite zaboraviti. Korice sadrže Volvo- Recharge temu a binježnica je napravljena od FSc-certificiranog papira. Veličina 210x148mm. 100 stranica (50 araka)

18,00 KM

Električna preklopna kuka za XC90, XC60, XC40

Svaka Volvo kuka je dizajnirana za vaš Volvo. Ona je integralni dio konstrukcije vozila i testirana je za najstrožije sigurnosne i funkcionalne standarde. Sa električno sklopivom kukom ne morate se saginjati ispod vozila kako bi odvojili ili uklonili kuku. Kuka se stavlja u funkciju pritiskom na dugme u prtljažniku. Jednostavan potez ruke stavlja kuku u zaključani položaj.

od 1.652,00 KM

Komplet gumenih tepiha za putničku kabinu

Komplet gumenih tepiha za pod putničkog prostora vozila. Tepisi su napravljeni od meke i fleksibilne plastike pa ostavljaju utisak gume. Tepisi imaju podignute ivice uokolo, što daje zaštitu od vlage i prljavštine za unutrašnjost vozila.
Tepisi i bojom i oblikom odgovaraju unutrašnjosti automobila. Laki su za instalaciju i čvrsto prijanjaju uz pod, pričvrščeni su integrisanim kopčama kroz otvore za instalaciju koji su zaštićeni od prodora vode. Lako ih je ukloniti i isprati vodom.

od 145,00 KM

XC90 1:14 na daljinsko upravljanje, crni ili beli

Detaljno oblikovan model XC90 u razmjeri 1:14 sadrži nezavisno oslanjanje, kao i osvjetljena prednja i zadnja svijetla. Njegova dimenzija iznosi 34,4x14,8 cm i dostupan je u crnoj i bijeloj boji. Brzina vožnje: 9km/h

66,00 KM

Reimagined torbica

Držite najpotrebnije predmete blizu u elegantnoj torbici od perforirane kože. Ova torbica je dio naše Reimagined kolekcije u sivoj boji i napravljena od najfinije reciklirane kože iz naših automobila. Diskretni patentni zatvarač se lako otvara i čvrsto zatvara. Veličina 24x20cm

73,00 KM

Volvo XC40 1:43 (plavi)

Detaljni kolekcionarski model Volvo XC40. Komplet sa postoljem. Boja Bursting plava, mjerilo 1:44

66,00 KM