Originalna dodatna oprema

S našom stilskom dodatnom opremom možete opremiti svoj Volvo kako bi odgovarao vašem stilu i preferencama. Kako bismo podržali vaš jedinstven stil života, stvorili smo niz pametnih rješenja koje će obogatiti svako putovanje - izbor je vaš. Naši automobili utjelovljenje su skandinavskog dizajna. Spajaju ljepotu i jednostavnost te kombinuju autentične materijale sa majstorskom izradom kako bi stvorili proizvod koji obogaćuje vaš svakodnevni život. Volvo Kolekcija donosi broj posebno odabranih proizvoda s istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišom kvalitetom - svaki dio je primjer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski štih vašem životu i savršen je dodatak vašem automobilu.

Aluminijski nosac za bicikl

Aluminijski nosač modernog dinamičnog dizajna. Siguran za prijevoz i fleksibilan za montažu. Vaš bicikl je potpuno siguran.

190,00 KM

Komplet gumenih tepiha za putničku kabinu

Komplet gumenih tepiha za pod putničkog prostora vozila. Tepisi su napravljeni od meke i fleksibilne plastike pa ostavljaju utisak gume. Tepisi imaju podignute ivice uokolo, što daje zaštitu od vlage i prljavštine za unutrašnjost vozila.
Tepisi i bojom i oblikom odgovaraju unutrašnjosti automobila. Laki su za instalaciju i čvrsto prijanjaju uz pod, pričvrščeni su integrisanim kopčama kroz otvore za instalaciju koji su zaštićeni od prodora vode. Lako ih je ukloniti i isprati vodom.

od 160,00 KM

Krovna kutija Space design 420, crna

Ova se kutija može otvoriti s obje strane zahvaljujući sistemu Dual Opening. Aerodinamični dizajn i niz praktičnih specijalnih funkcija zajedno sa darežljivim mjerama znači da se radi o krovnoj kutiji u klasi za sebe.

960,00 KM

Krovna kutija, Sport time 2003, Crna

Ovo je funkcionalna krovna kutija za sve vaše potrebe. Obilježena je dizajnom sa spuštenim dnom pa se integrira u oblik automobila.

690,00 KM

Krovna kutija Volvocars dizajna

Krovna kutija dizajnirana u Volvocars ima volumen od 430 litara. Njen aerodinamični dizajn smanjuje otpor zraka, a sportski izgled je naglašen sjajnom crnom bojom.

2.000,00 KM

Krovni nosači za sve aktualne Volvo modele

Na krovni nosač možete brzo i lako instalirati Volvo krovne kutije, nosač bicikla ili bilo koju drugu sportsku opremu.

350,00 KM

Nosač naočala u boji unutrašnjosti

Praktičan i funkcionalan nosač naočala za najbolju moguću pohranu vaših naočala. Nosač se jednostavno montira na ručku na stropu kod prednjih sjedala. Polako otpuštajuća opruga poklopca omogućava vam upotrebu nosača jednom rukom. Prikladno za većinu modela naočala.

65,00 KM

Zaštitna presvlaka za prednje sjedište za XC90, XC60, S60, S90, V90/CC, V60/CC

Reverzibilna zaštita za sjedište, dizajnirana za prednja sjedišta automobila. Zaštitna presvlaka za prednje sjedište je praktična oprema za imati pri ruci, na primjer nakon treninga ili šetnje šumom. Zaštita je optimizovana za sjedište sa proširivim sjedećim dijelom.
Gornja i donja strana ove dvostrane presvlake ima različita svojstva. Jedna strana se sastoji od izdržljive pletene i udobne tkanine dok druga strana ima funkciju odbijanja vode. Obe strane se mogu jednostavno očistiti brisanjem nakon upotrebe.
Zaštitna presvlaka se jednostavno namješta tako što se objesi preko naslona za glavu, lagano povuče dole i zatim pričvrsti između naslona za leđa i sjedećeg dijela. Jednostavno se uklanja i može se skladištiti u prtljažniku.

195,00 KM

Nosač za 4 para skija

Volvov aerodinamično dizajniran aluminijski nosač skija prikladan je za sve vrste modernih skija i snowboarda. Ručke s mogućnošću zaključavanja opremljene su mekim gumenim profilima koji omogućavaju lak i siguran transport sportske opreme. Praktično tipkalo na nosaču olakšava otvaranje, utovar i istovar.

210,00 KM