Volvo kolekcija

Volvo Kolekcija donosi broj posebno odabranih proizvoda s istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišom kvalitetom - svaki dio je primjer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski štih vašem životu i savršen je dodatak vašem automobilu.

Boca za vodu, prozirna ili siva

Prozirna boca za vodu od 600 ml izrađena od ekološke plastike, s aluminijskim poklopcem i crno uokvirenim slovima Volvocars Sweden.

29,00 KM

XC90 na daljinsko upravljanje u osmium sivoj, crnoj ili bijeloj verziji

Ovaj precizno osmišljen Volvo XC90 razmjera 1:14 na daljinsko upravljanje opremljen je neovisnim ovjesom, kao i osvjetljenjim prednjih i zadnjih svjetlima. Karoserija je injekcijski modelirana i mjeri 34,4cm x 14,8cm x 12,2cm. Brzina: 9 km/h.

83,00 KM

Muška majica s kapuljačom Volvo Cars

Ova siva moderna i sportska majica s kapuljačom ima na prsima utisnut logotip Volvo te je obogaćena kontrastnim svijetlosivim vezicama za povlačenje. Izrađena je od 80 % pamuka i 20 % poliestera. Za dodatnu je dozu udobnosti s unutarnje strane obložena brušenim pamukom.

120,00 KM

Sunčane naočale Nividas Vienna

Ove sunčane naočale švedskog proizvođača naočala Nividas odlikuju okrugli, bezvremenski oblik i sužene ručke. Izrađene su ručno, od elegantne i održive acetilceluloze – sintetičkog vlakna biljnog porijekla. Dočaravaju jedinstven izraz koji će izdržati test vremena. Polarizovane leće osiguravaju 100-postotnu UVA i UVB zaštitu te oštriji vid bez blještanja. Također su priložene čvrsta futrola, mekana futrola i krpica za čišćenje.

173,00 KM

Sunčane naočale Nividas Hong Kong

Lijepe i tanke sunčane naočale švedskih dizajnera naočala iz kompanije Nividas. U klasičnom uniseks modelu okruglog oblika koji je ručno izrađen u kombinaciji metala i acetilceluloze – sintetičkog vlakna biljnog porijekla.

173,00 KM