Volvo on Call

Upravljajte svojim automobilom pritiskom na dugme.

Pomoć koja vam je odmah potrebna

Bilo da vam je pukla guma, imate kvar ili ste učestvovali u saobraćajnoj nezgodi, tu smo da vam pošaljemo pomoć gdje god je potrebno.

Pomoć na putu

Pritisnite dugme Volvo On Call ili razgovarajte sa operaterom putem mobilne aplikacije, i on će poslati pomoć na vašu GPS lokaciju.

Pomoć u hitnim slučajevima

Pritisnite SOS dugme koje se nalazi u gornjoj konzoli, kada god se nađete u hitnoj situaciji, da biste odmah dobili pomoć.

Automatska uzbuna u slučaju sudara

Kada detektira sudar, vaš Volvo automobil alarmira obučenog operatera da kontaktira vozilo i pošalje hitnu službu.

Dojava krađe

Volvo On Call vam javlja ukoliko dođe do sumnjivog ulaska u vaš automobil. Ukoliko je ukraden, mi ćemo ga pronaći ili ga učiniti nepokretnim uz pomoć GPS funkcije u vašem automobilu.

Odvezite se udobno smješteni

Volvo On Call aplikacija vam omogućuje da iz daljine kontrolišete klimatizaciju u vašem automobilu uz pomoć mobilnog telefona. To je samo jedan od malih svakodnevnih životnih luksuza koje vam pruža Volvo.

Autonomni grijač

Upotrijebite aplikaciju da zagrijete motor ili kabinu vašeg dizel Volvo automobila bez korištenja motora. (Zahtijeva fabrički ugrađen autonomni grijač.)

Daljinsko pokretanje motora

Pokrenite vaš auto i do 15 minuta prije polaska i daljinski kontrolišite klimu u vašem Volvo automobilu. (Dostupno za izabrane modele iz 2015.)

Konsijerž usluge

Svima nam ponekad znači malo pomoći. Kao npr. pri nalaženju restorana na putu, ili rezervacijama hotela i letova u posljednji čas. Uz naše konsijerž usluge, samo pritisnite On Call dugme i razgovarajte sa nekim od naših konsijerža bilo kada.         (Dostupno samo u Kini.)

Kompatibilnost

Da biste mogli da koristite Volvo On Call aplikaciju potrebno je da je vaš automobil fabrički opremljen sa Volvo On Call, modeli iz 2012. godine ili noviji. U zavisnosti od modela vašeg automobila, moguće je da postoje razlike u raspoloživim funkcijama.

Naše inovacije

Sve što radimo se vrti oko ljudi i svaka inovacija je napravljena da vam olakša i poboljša život. Posebno smo ponosni na naša dostignuća u efikasnoj upotrebi energije, povezanosti i bezbijednosti. Naša dostignuća u ovim oblastima smo nazvali: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.