SERVIS SA SVIM POVLASTICAMA

Volvo Classic Service

Svaki put kada Vaše vozilo dovezete na redovan servis kod ovlaštenog Volvo partnera, omogućit ćemo Vam povoljno servisiranje sa gratis dodacima i kvalitetom koju mogu pružiti isključivo za to educirani servisni tehničari. Volvo Classic Servis garantuje Vam najvišu razinu usluge.

Välkommen

Iskoristite paket dobrodošlice

U okviru paketa Välkommen naši stručnjaci za važne situacije kao što su na primjer tehnički pregled, odlazak na odmor ili duže putovanje, brinu se da je Vaše vozilo spremno. Temeljito ga pregledaju, po potrebi ažuriraju programsku opremu i tako Vam omogućavaju da ste potpuno bezbrižni. Cijena usluge je 30 KM, a u slučaju servisa ili popravke vozila, usluga je potpuno besplatna.

Svi ovlašteni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA, koja jedina osigurava odgovarajući softver koji može ažurirati Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša nova stranka, besplatno Vam osiguravamo sve potrebne informacije o Vašem Volvu. Dodatno Vas obavještavamo o novostima i promjenama, bitnim opozivima i novim pogodnostima koje redovno organizujemo za Vas.
Prijava na servis

Ostala akcijska servisna ponudba

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razumije Vas

Jezik sučelja omogućuje Vam da razumijete obavijesti koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje sučelja na odabrani jezik.
Do 30.6.2020 u promocijskoj ponudi promijenite jezik sučelja već od 250 KM.

Začinite svoju vožnju s Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volva - pruža mu dodatnu snagu i veći okretni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisije štetnih plinova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju.

Do 30.6.2020 iskoristite promocijsku ponudu Polestar optimizacije već od 1.199,00 KM.

Bezbrižno snalaženje cestom

U ovlaštenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za vozila s sistemom Sensus modelne godine od 2011. do 2014. dostupno je po povoljnoj cijeni već od 120,00 KM, a svako sljedeće ažuriranje je besplatno.

Pobrinite se za svoj automatski mjenjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje mjenjača što može dovesti do težih promjena brzina, glasnijeg rada mjenjača i bržeg trošenja. Promjenu ulja preporučujemo svakih 80.000 prijeđenih kilometara.

Do 30.6.2020 zamijenite ulje u automatskom mjenjaču već od 565,00 KM.

Promjena jezika sučelja i Polestar optimizacija nisu dostupne za sve modele Volvo vozila. Navedena cijena Polestar optimizacije važi za model XC60 s dizelskim motorima D5 (modelna godina 2009-2011), 2.4d (modelna godina 2009-2010) i D3 (modelna godina 2011), te za S60 i V60 s D5 dizelskim motorom (modelna godina 2011). Za informaciju o dostopnosti promjene jezika sučelja, te dostopnosti i cijeni ažuriranja navigacijskog sustava vozila starijih od modelne godine 2011 i Polestar optimizacije za Vaše vozilo, kontaktirajte odabranog ovlaštenog Volvo servisnog predstavnika.