Povezivost

Čineći Vaš život lakšim

Usluge, navigacija i zvuk

Povezivost koja vam vraća vrijeme

Naš je cilj do 2025. godine vratiti sedam dana kvalitetnog vremena godišnje s novim automobilom Volvo.

To ćemo postići primjenom tehnologije kao alata koji će nam pomoći živjeti bolji i ispunjeniji život. Tehnologija mora služiti i voditi te nuditi podršku i zabavu. To je naša polazna točka.

Povezan automobil

Naše povezane usluge, navigaciju i zabavu u automobilu te inovacijsko područje audio sistema nazivamo Sensus. Osmišljen je kako bi vam omogućio potpunu kontrolu zahvaljujući interfejsu ekrana osjetljivog na dodir, logičkim funkcijama i jednostavnoj upotrebi. Najnoviji glasovni nadzor i međuoperativnost pametnog telefona preko aplikacija CarPlay i Android Auto osigurat će Vam povezanost sve vrijeme. Saznajte više u nastavku.

Sensus Navigation

Zadesite se tamo gdje želite biti. Naš integrisani navigacioni sistemu Sensus omogućava jednostavan pristup svim navigacijskim funkcijama za oba putnika na prednjim sjedištima.

Audio sistemi

Slatki zvuk luksuza. Volvo Cars sarađuje sa nekim od najboljih audio marki svijeta kako bi ostvario nedvojbeno najbolje audio sisteme autokustike na tržištu.

Istinski doživite naše inovacije

Rezervišite test vožnju

Istražite naše druge inovacije

Nadahnuti gotovo stoljećem inovacija koje uvode promjene u svijet, oduvijek smo oblikovali automobile koji stavljaju ljude na prvo mjesto.