Povezivost

Čineći Vaš život lakšim

Usluge, navigacija i zvuk

Povezivost koja vam vraća vrijeme

Naš je cilj do 2025. godine vratiti sedam dana kvalitetnog vremena godišnje s novim automobilom Volvo.

To ćemo postići primjenom tehnologije kao alata koji će nam pomoći živjeti bolji i ispunjeniji život. Tehnologija mora služiti i voditi te nuditi podršku i zabavu. To je naša polazna točka.

Povezan automobil

Naše povezane usluge, navigaciju i zabavu u automobilu te inovacijsko područje audio sistema nazivamo Sensus. Osmišljen je kako bi vam omogućio potpunu kontrolu zahvaljujući interfejsu ekrana osjetljivog na dodir, logičkim funkcijama i jednostavnoj upotrebi. Najnoviji glasovni nadzor i međuoperativnost pametnog telefona preko aplikacija CarPlay i Android Auto osigurat će Vam povezanost sve vrijeme. Saznajte više u nastavku.

Aplikacija Volvo On Call

Daljinski upravljajte opcijama i funkcijama u svom automobilu koristeći Volvo On Call. Obavljajte zadatke poput slanja destinacije u Vaš navigacioni sistem, uključivanja grijanja ili zaključavanja vrata koristeći aplikaciju Volvo on Call na svom pametnom telefonu, tabletu ili drugom prenosnom uređaju - i puno više...

Sensus Navigation

Zadesite se tamo gdje želite biti. Naš integrisani navigacioni sistemu Sensus omogućava jednostavan pristup svim navigacijskim funkcijama za oba putnika na prednjim sjedištima.

Audio sistemi

Slatki zvuk luksuza. Volvo Cars sarađuje sa nekim od najboljih audio marki svijeta kako bi ostvario nedvojbeno najbolje audio sisteme autokustike na tržištu.

IntelliSafe Assist

Opcioni paket IntelliSafe Assist uključuje sve što Vam treba za bolji nadzor i opušteno iskustvo vožnje — naročito na autocesti. IntelliSafe Assist uključuje prilagodljivi tempomat, sistem Pilot Assist, sistem upozorenja na vozilo ispred (samo u kombinaciji s head-up ekranom).
Pročitajte više

Istinski doživite naše inovacije

Rezervišite test vožnju

Istražite naše ostale inovacije

Inspirirani gotovo stoljećem inovacija koje se mijenjaju svijetom, uvijek smo dizajnirali automobile koji ljude stavljaju na prvo mjesto.