Bowers & Wilkins

Ekskluzivni zvuk autoakustike

Strast prema zvuku

Prisna i uzbudljiva reprodukcija zvuka

Bowers & audio sistem pruža istinski prisan doživljaj zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti i najnovijoj audio tehnologiji kao ishodištu. Sistem je razvijen u okviru bliske saradnje inžinjera kompanije Bowers & Wilkins i stručnjaka za zvuk kompanije Volvo Cars kao sastavni dio konstrukcije kabine s precizno postavljenim najsavremenijim zvučnicima.

Bowers & Wilkins predstavljaju najviši nivo dostupnog automobilskog audio kvaliteta, pružajući potpuno muzičko iskustvo. Ono što Bowers & Wilkins čini posebnima jest strast prema tehnologiji, inovacijama i inžinjeringu u kombinaciji s intenzivnom posvećenošću detaljima. Sistem Bowers & Wilkins u ponudi je za automobile serije 90 i 60.


Prisan zvuk

Naš audio sistem Bowers & Wilkins osmišljen je kako bi osigurao najrealističnije i uranjajuće iskustvo zvuka koje unosi iznimnu jasnoću i realizam u Vašu muziku – gdje god Vi sjedili. Ovaj audio sistem premašuje brojke. Naši audio inžinjeri opsesivno su tražili audiofilsko savršenstvo. To znači da osigurava savršeno muzičko iskustvo i privlači slušatelja u ono što je izvedeno i snimljeno. To je muzika koju osjećate, i to tjelesno, kao i emocionalno, što je moguće samo s audio iskustvom koje može proslijediti prisan zvuk. Tri načina zvuka omogućavaju Vam kreiranje određene atmosfere u Vašem Volvu, što će Vam još više približiti muziku.

Visokotonac na vrhu

Brojke su impresivne: 12-kanalno pojačalo, izlazna snaga od 1400 W i do 19 pojedinačnih vrhunskih zvučnika, uključujući i dvije automobilske inovacije: jedinstven dubokotonac s prozračivanjem i visokotonac na vrhu središnjeg zvučnika koji je okrenut prema putnicima, što ostvaruje precizan i realan zvuk. Sveobuhvatno iskustvo znači najviši kvalitet i vrhunsku izradu.