Volvo Cars bezbijednost djece

Nova generacija

Više od pedeset godina smo jedan od vodećih autoriteta kada je reč o bezbijednosti djece.

Sada je vrijeme za sljedeći korak. Vrijeme je da vas upoznamo
sa novom generacijom Volvo Cars autosjedalica za djecu.

Volvo je danas poznat kao mjerilo vrijednosti kada je riječ o bezbijednosti djece u automobilima. Ipak, to se nije dogodilo preko noći. To je rezultat više od pola vijeka napornog rada, stalnih testiranja i pedantnih istraživanja. I to je nešto na šta smo veoma ponosni. Zato sada, kada je došlo vrijeme za razvijanje nove generacije Volvo Cars dječijih autosjedalica, iskoristili smo pedeset godina Volvo znanja i iskustva kako bismo stvorili asortiman dječijih autosjedalica koje su bezbijedne, udobne i luksuzne.

Dizajnirana za stvaran život

Volvo Cars tim za istraživanje saobraćajnih nezgoda još od ranih 1970-ih prikuplja informacije o nezgodama na švedskim putevima u koje su bili uključeni Volvo automobili. Ove informacije pomogle su u razvoju programa ispitivanja koji koristimo u našem centru za istraživanje u Geteborgu, Švedska.

Naš jedinstveni pristup bezbijednosti djece uključuje stvaranje i sprovođenje testova na osnovu stvarnih životnih situacija u saobraćaju, kao i testiranje naših dječijih autosjedalica prilikom testiranja naših automobila. Testiranje dječijih autosjedalica prilikom testiranja naših automobila omogućuje nam da pažljivo pratimo kako svaka dječija autosjedalica reaguje u realnom okruženju, i shodno tome korigujemo naš dizajn.

Proučavamo i kako upotreba sjedišta u različitim vremenskim uslovima (poput hladnoće ili vlage) utiče na izgled i performanse naših dječijih autosjedalica. Dalja testiranja sprovode se i na materijalima koji se koriste kako bi se smanjile emisije unutar automobila i kako bi se osiguralo da u dječijim autosjedalicama nema štetnih sastojaka, poput nikla i hroma.

-

Dobra autosjedalica za decu je predviđena da odgovara i djetetu i automobilu. Ali prije svega, dobra autosjedalica za decu treba da zaštiti dijete.

Predstavljamo novu generacija

Ne samo da su Volvo Cars autosjedalice za djecu nove generacije jednostavnije za upotrebu, već su poboljšane mogućnosti podešavanja što djeci omogućuje da se tokom vožnje odmore i naspavaju. Autosjedalica za bebe okrenuta je prema nazad i ima podesivi naslon za glavu sa sedam različitih položaja, a velika autosjedalica za djecu okrenuta je prema nazad i optimizovana kako bi se oslobodio veći prostor za noge za višu djecu. U nove dječije autosjedalice ugrađeni su elementi klasičnog skandinavskog dizajna koji pomažu da se autosjedalice što bolje integrišu u unutrašnjost automobila, dok je jedinstvena i elegantna presvlaka u boji uglja prozračna, upija tečnosti i mekana je na dodir. Sve u svemu, naš novi asortiman dječijih autosjedalica nudi još više ISOFIX tačaka spajanja nego ranije, kako bismo osigurali da ovo bude naš najsigurniji i najudobniji asortiman dječijih autosjedalica dosad.

Bezbijedna, udobna i luksuzna. Nova generacija Volvo Cars autosjedalica za djecu koristi više od pedeset godina iskustva, znanja i testiranja i omogućuje vama i vašoj porodici da uživate u pogodnostima. Dobro došli u novu generaciju.

Lideri u oblasti bezbijednosti djece

Želite da vaša djeca budu što bezbjednija u automobilu. Mi želimo isto. Volvo je odigrao ključnu ulogu u razvoju autosjedalica za djecu okrenutih prema nazad i mi stalno težimo da poboljšamo bezbijednost djece u našim automobilima putem jedinstvene kombinacije istraživanja i inovacija.
Discover child safety, by Volvo