Alati

Pravimo automobile prema ljudima. A ljudima je često potrebna pomoć. To je sasvim prirodno. Sa ovim na umu smo razvili ponudu digitalnih inovacija, korisnih aplikacija i mogućnosti korisničke podrške koje pomažu ljudima da u potpunosti iskoriste dan u svom novom Volvo automobilu.

Moj Volvo

Maksimalno iskoristite svoj automobil

Vjerujemo da će vam vaš Volvo pružati sve više, kako ga bolje budete upoznavali. Stoga smo napravili Moj Volvo: personalizovani veb sajt sa individualnim ponudama, korisnim informacijama, ekskluzivnim člancima, fotografijama i filmovima osmišljenim da vam pomognu da što bolje iskoristite vaš auto.

Sensus

Doživite pametniju vožnju

Pametan automobil je bolji automobil. Zato smo razvili Sensus. Sensus je filozofija koja je u osnovi svih naših tehnologija. Svaka od njih je napravljena da vas poveže sa vašim automobilom i svijetom oko vas.

How smart can one car be?

Volvo Cars podrška

Kako možemo da vam pomognemo?

Život je uvijek lakši kada imate nekog da vam pomogne. Zbog toga, da bismo osigurali da vam život sa Volvom bude što jednostavniji i bez nevolja, razvili smo brojne opcije za pomoć i podršku koje su vam na raspolaganju kada i gdje god su vam potrebne.

Povezivanje

Povezivanje sa vašim automobilom ili povezivanje na Internet. Ovde ćete naći sve odgovore na pitanja o Volvou i povezivanju.

Volvo On Call

Ako ste zaboravili svoju lozinku ili vam je potrebna pomoć pri korištenju novih opcija, pronaći ćete odgovore na sva pitanja, kao i savjete i podršku koja vam je potrebna.

Mobilna uputstva

Preuzmite aplikaciju i imaćete uputstvo za upotrebu vašeg Volvo automobila na mobilnom telefonu ili tabletu. Uputstvo sadrži instrukcije za korisnike, video snimke sa uputstvima i korisnu funkciju za pretraživanje.